Zwarte dikke tieten gynaecoloog sex

zwarte dikke tieten gynaecoloog sex

In de kroeg stoer doen is makkelijk en sexy kleren kopen durf ik ook nog wel. Zo heb ik een hele serie sexy kleding die ik nooit aandoe: Ik doe zo nooit aan omdat ik eigenlijk maar weinig lef heb. Ik voelde mezelf beven van angst toen ik naar mezelf keek in de spiegel.

Het rokje leek nu wel nog korter. Ik draaide me om en keek naar mijn achterste. Het rokje kwam wel net over mijn billen maar doordat mijn taille vrij smal is, plooide het rokje van onderen wijder naar buiten dan normaal: Je kon er gemakkelijk onderkijken als ik iets voorover boog. Het topje liet wel erg veel borst en schouder zien. Mijn borsten werden echt een beetje omhoog geduwd door de BH en het topje. Ik sprong even om te kijken of ze niet uit het topje zouden zwiepen.

Ik zag me grote borsten zwaar heen en weer gaan. Gelukkig zijn ze nog rond en stevig, dacht ik. Ik vermande me en pakte de fles Port van gisteravond. Ik slokte de overgebleven helft naar binnen en trok mijn jas aan. Bijna te laat kwam ik aan gestormd op de Universiteit. Ik kon het lokaal eerst niet vinden en kwam het lokaal verhit binnen. Het was een klein lokaal met daarin maar 4 studenten. Ik zette mijn zware tas met labtop op de docententafel en deed mijn jas uit. Ik keek naar mijn publiek en groette hen met een korte knik.

Ik nam nogmaals mijn schaarse publiek goed in me op. Er zaten weinig mensen, maar wel zeer mooie mensen in deze zaal. De jongste jongen, 25 jaar schatte ik hem, keek me brutaal aan. Hij zag er goed uit. Zijn medestudent zag er ook niet verkeerd uit. Hij was groot, zeker 2 meter en donker. Allebei hoogblond en bloedmooi. Ze had opgestoken haar met pijpenkrulletjes. Het andere meisje droeg een kort rafelig spijkerrokje. Dat kon ik zien omdat ze als enige nog niet op haar stoel zat maar op een tafel.

Verder droeg ze een rood T-shirtje met daarop geschreven: Ze droeg geen BH. Haar tepels priemden door de integrerende zin heen. Ik moest oppassen niet te staren. Uitzonderlijk stel, dacht ik en installeerde de Laptop. Ik begon rustig met mijn introductie en liep heen en weer in het lokaal. Mijn publiek had duidelijk meer aandacht voor mijn uiterlijk, dan voor mijn woorden. Ik begon te praten over zaken als de privacy aspecten van e-commerce maar ik voelde ogen priemen op mijn borsten, benen en billen.

Ik liep heen en weer voor de klas. Ik voelde mijn rokje heen en weer bewegen. Ik voelde het dunne wol langs mijn benen en billen glijden en de achterkant van het rokje schommelde tegen mijn billen aan. Ik zag de grote jongen ongegeneerd naar mijn benen en billen staren en vervolgens zag ik langzaam zijn blik richting mijn borsten gaan.

Ik werd me bewust van de aanwezigheid van mijn borsten en voelde dat mijn borsten stak werden getrokken door een scheut kippevel. Ik wist nu dat mijn tepels keihard waren. Duidelijk zichtbaar, zeker in het dunnen topje wat ik nu droeg. Ik dacht aan het natte plekje dat nu zeker aanwezig zou zijn op mijn dunne, pantystof-achtige, slipje want ik was best geil aan het worden leve de Port!

Onbewust merkte ik dat ik de dames en heren eigenlijk aan het opgeilen was. Ik merkte dat ik tijdens mijn lezing al een paar keer naar voren gebogen had, zogenaamd om een papiertje dat op tafel lag, beter te kunnen lezen.

Hierdoor gaf ik mijn publiek een intieme blik op mijn borsten cadeau. En nu stond ik met de rug naar de studenten toe iets op te schrijven op het bord en merkte dat ik mijn kontje een beetje omhoog stak en met mijn benen zeker een halve meter uit elkaar stond! Ik realiseerde me dat ik toch wel een beetje dronken moest zijn. Ik kwam weer uit mijn roes en prepareerde een PowerPoint presentatie. Ik introduceerde het korte filmpje en vertelde dat het ongeveer 10 minuten zou duren. Ik dimde de lichten en ging achteraan op een tafel zitten.

Het rokje schoof nu in mijn schoot en liet mijn dijen geheel bloot. De jongens keken af en toe achterom om mijn blote benen te zien. Ook konden een beetje onder mijn rokje kijken. Het zoompje van mijn slipje zat lekker strak tegen me clitje.

Dit wond mij verder op en ik ging nog wat verder met het opgeilen van deze jonge heren. De heren kregen nu een direct zicht op mijn kruisje al was het schemerig. Toen de voorstelling was afgelopen deed ik het licht weer aan.

Ik ging weer voor de klas staan en pakte een krijtje om wat op te schrijven. Het viel me nu pas op dat ze forse borsten had. Ik zag ze in haar truitje heen en weer schudden.

Ze droeg geen BH volgens mij. Raar dat het me nu pas opviel want haar borsten waren echt groot in vergelijking met het ranke postuur van het tengere meisje.

Ik keek haar aan en wilde zeggen dat ik het eigenlijk alleen maar koud had maar voor dat ik wat kon zeggen zei de grote jongen: Weer kon ik het niet laten mijn ogen op haar borsten te richten, het meisje zag dat. Het zonlicht scheen nu deels op haar borsten en ik kon nu goed zien dat ze geen BH droeg en dat haar borsten perfect gevormd waren: Dit werd mij gewoon gevraagd!!

Mogen we daar even onder kijken? Vragen werden op mij afgevuurd. Dit was duidelijk een apart groepje. Ik vergat het college en stond daar maar een beetje. Ik keek even naar mezelf, toen naar mijn publiek en zei: Ze stond een klein meterje van me af. Ze pakte haar kleine borstjes met haar handen. Ze masseerde ze op nam haar tepels tussen haar vingers.

Vindt je mijn borsten mooi? Wil je ze zien? Ze klom over haar tafel heen. Ze ging voor me staan. Haar gezicht vlak voor de mijne. We waren ongeveer even groot. Ze streelde mijn hals en haren. Met haar hand wreef ze over mijn blote schouders. Met haar nagel raakte ze een tepel. Weer ging er een rilling door me heen en voelde ik het kippevel op mijn borsten. Ik durfde niks te zeggen en liet haar haar gang gaan.

Wel was ik inmiddels bloedgeil geworden. Nu greep ze mijn borsten vast!. Met beide handen kneedde ze mijn tieten. Eerst met het stof van mijn topje en BH ertussen, maar al snel kropen haar handen onder de stof door. Ik keek haar strak en geil aan. Mij achterlatend terwijl mijn topje nog verder naar beneden geschoven was. Ze trok haar shirtje over haar hoofd uit. Haar puntborstjes schudde een beetje heen en weer en ik zag haar kleine harde roze tepeltjes.

Vervolgens trok ze haar rokje omhoog en trok ze haar slipje uit. Deze werd naar 1 van de jongens gegooid. Toen deed ook haar mini spijkerrokje af. Ik zag haar strakke blanke billen, haar kale kutje met een toefje lichtblond haar.

Haar vrij grote en gladde gezwollen schaamlippen stonden een beetje uiteen. Het meisje sloeg haar armen om me heen en drukte zichzelf tegen me aan. Haar mond zocht mijn mond. Ik beantwoorde haar en stak mijn tong diep bij haar naar binnen. Ik voelde een hand van haar onder mijn rokje langs mijn liezen gaan. Mijn handen gleden over haar heupen naar haar slanke billen. Ik zag uit mijn ooghoek dat het andere meisje die ik eigenlijk het mooist vond, sterker nog; ik was enige minuten gelden acuut verliefd op haar geworden naar ons toekwam.

Ik keek haar recht in haar ogen aan. Ik zag nu dat ze een dunne rode broek droeg die mooi strak om haar kruisje, billen en heupen zat. Naar onder liep de broek wijder. Ze maakte de touwtjes van haar zwarte overslagtruitje langzaam los.

Ik zag eerst haar mooie buik tevoorschijn komen. Toen alle touwtjes los waren hield met haar handen het truitje om haar heen geslagen. Ze trok daarna sensueel en langzaam haar truitje open en ik zag in volle glorie haar majestueuze borsten.

Ze waren zo groot als ik hoopte dat ze waren. Wat waren ze mooi. Grote stijve tepels met een klein tepelhofje. Tepels die vrolijk schuin omhoog keken Volle borsten met een strak gespannen huid die geheel egaal was en een beetje leek te glimmen. Het waren borsten die een beetje uit elkaar stonden, en een pietse gezakt waren maar tegelijkertijd ook fier recht vooruit stonden. Borsten die mij geil maakten. Na haar truitje gooide ze op de grond, schopte haar pumps uit en liet haar broek naar beneden vallen.

Met alleen een simpel rood stringetje aan stond ze voor me. Ze had een licht getinte huid. Ze was ietsje kleiner dan mij. Ik schat 1,70 m. Ze was slank en ze had vrij gespierde bovenbenen en armen. Ze had een smal, maar toch rond en vrouwelijk lichaam. Ik reikte mijn hand naar haar uit en zij pakte deze. Ik trok haar naar me toe en gaf haar een tongzoen. Ik greep direct haar zware tieten en voelde met beide handen de volheid en hardheid van haar borsten.

Het andere meisje schoof haar hand onder mijn rokje en slipje en stak een vinger in mijn kut. Een heerlijk gevoel van geilheid golfde door mijn lichaam. Ik voelde mijn stoppen doorslaan. Ik liet de borsten van mijn godinnetje los en trok mijn stringetje uit terwijl het andere meisje mijn rokje omhoog hield. De twee meisjes gingen op hun knieen zitten en stopten hun hoofdjes onder mijn rokje.

Ik voelde een warme tong langs mijn dijen glijden en een warme tong in mijn bilsspleet. Ik zag de jongens kijken naar mij terwijl ik ondermijn rokje werd gelikt.

Ik gooide het doorweekte slipje naar de jongens. De jongens stonde op kwamen naar me toe. Ik zag ze geil kijken en schoot in de lach. Ik rende dollend weg. Al snel hadden ze me te pakken.

Ik voelde een hand om mijn middel en tegelijk onder mijn rokje verdwijnen. Hhmmm gromde ik in het oor van een van de jongens. Ik werd opgetild door de grote jongen met 1 hand vol op 1 van mijn borsten en de andere hand vol in mijn kruis.

Zo droeg hij me naar een tafel en ik werd op mijn rug op die tafel gelegd. Mijn topje rukte de andere jongen stuk en van mijn lichaam af.

Mijn borsten lagen half uit mijn BH-tje. De grote jongen pakte me bij mijn heupen en draaide me op mijn buik. Ik werd door de dames onderworpen aan een grondige inspectie. De jongens pakte ieder een been en hielden mijn benen wijd. Mijn rokje werd omhoog geschoven. Hun handen gleden over mijn benen en kont.

Mijn billen werden uit elkaar gedrukt en ik voelde een nagel over mijn sterretje schuren. Ik voelde hoe ze mijn schaamlippen stevig uitelkaar trokken waardoor het roze binnenste van mijn doosje zichtbaar werd.

Ze boog zich naar mijn hoofd en gaf me een zoen. Ik ging weer op mijn kont op de tafel zitten en ontkleedde me helemaal. De jongens kleedden zich ook uit. De kleine jongen had een aardige piemel maar die van de grotere jongen was zeer omvangrijk: Een lange dikke stam met een grote rode eikel. Prachtige brunette gestraft door een goede lul Gestraft tegen de muur Twee ondeugende tieners worden gestraft Plezier hebben met een prachtige en voluptueuze vrouw Vuile Meesteres en slaaf Dikke geile meiden vingeren Grootborstige blondine wil hard geneukt worden Mooie tiener doet sexy striptease Dikke meid neukt de pakjesman Deze MILF wilt je knijpen Slapende dame wordt in haar kutje genomen Knappe rondborstig dikkertje Vette meid neukt hard Dikke meid rijdt pik Witte BBW seks op bank Shione Cooper is de perfecte secretaresse Adverteer hier Contact Webmasters Account:

.

Dikke vrouwen nl rooie milf

John me bij de hand en laat me bij het bureau plaatsnemen, waar Anja al achter de computer zit. Hij glimlacht naar me en vertelt dat hij mij zal onderzoeken en dat de anderen hem daarbij zullen helpen. Ook mama zal een actieve rol spelen, zo vertelt hij. Hij begint me een aantal vragen te stellen over mijn seksuele gedrag. Zo vraagt hij of ik reeds geslachtsgemeenschap heb gehad en zo ja met wie. Voordat ik die vragen beantwoord kijk ik mama even aan die me bemoedigend toeknikt en ik zie nog net dat ze met haar hand in de broek van Theo zit.

Jennifer heeft ook bij hen op de bank plaatsgenomen en haar handen frunniken aan het koordje van mama’s broek. Ik realiseer me dat Dr. John me een vraag gesteld heeft en ik richt me weer op hem en geef eerlijk antwoord dat ik al diverse malen met papa en mama gevreeën en geneukt heb en dat ik papa’s piemel ook al in mijn kontje gehad heb. Ik merk dat er al kletsend met Dr. John een vertrouwelijke sfeer is ontstaan en dus vertel ik hem spontaan over de heftige middag die mama en ik gisteren gehad hebben, waarbij we samen lekker met een prachtige dikke dubbele dildo gebruikt hebben.

John lacht me bemoedigend toe terwijl Anja dingen op de computer verwerkt. John wrijft even nadrukkelijk over zijn kruis en zegt met een lachje in zijn stem “zo hebben jullie met die lekkere dikke dildo gespeeld?

John, “ik wil straks even controleren of ze werkelijk zo’n dikke dildo nog niet kan verwerken”. Hij richt zich nu tot Anja en vraagt haar, “wil jij Corrie helpen bij het uitkleden en haar in de gynaecologenstoel plaats laten nemen, want dan kunnen we met het onderzoek beginnen. Haar hand voelt prettig vertrouwd in mijn hand en ik laat me door haar meenemen naar de plek in het midden waar onder een grote operatielamp een zeer comfortabel uitziende gynaecologenstoel staat.

Even later sta ik in een klein dun lichtblauw slipje, waarop ik vlak na mijn eerste neukpartijtje met papa met een viltstift “neuken is lekker” heb gezet. Door alle vragen en opmerkingen ben ik al een beetje geil geworden en ik voel dat ter hoogte van mijn poesje al een vochtig plekje ontstaan is terwijl ik nog maar naast de stoel sta. John vanaf de bank ietsje hijgend zeggen, “Corinne en Jennifer hebben ons nog niet zo ver”.

Ik richt mijn blik op de bank en zie dat mama Dr. John uit zijn pak geholpen heeft en nu met zijn piemel zit te spelen terwijl Jennifer hetzelfde met Theo doet. Mama en Jennifer zijn allebei reeds bloot en ik zie dat Jennifer inderdaad een paar fantastisch grote borsten heeft met erg lange tepels. Anja is ondertussen begonnen om mijn borstjes te strelen.

Ik voel mijn geilheid toenemen onder haar strelende handen. Ze schijnt precies te weten wat ik lekker vind, want zacht kneden haar vingers het vlees van mijn borstjes en even later plukken haar vingers lekker aan mijn opstijvende tepeltjes.

Ik kijk Anja met geloken ogen aan en kennelijk ziet ze wat in mijn ogen want ze fluistert ik mijn oor tussen twee geile likjes door “kleed me maar uit lieve Corrie”.

Terwijl Anja doorgaat met het kneden van mijn borstjes en het steeds verder uitrekken van mijn tepeltjes schuif ik haar operatiekiel omhoog en gooi die opzij. Als ze mijn tepeltjes tot aan de pijngrens uitrekt kijk ik naar haar volle borsten, die niet erg groot zijn, maar wel gekroond worden met twee dik opgezwollen tepelhoven met daar weer bovenop dikke en extreem lange tepels.

Zacht leg ik mijn hand op een van haar borsten die lekker strak en vol aanvoelt. Ook kan ik het niet laten om ook even aan een van haar tepels te trekken. Zo staan we een klein poosje aan elkaars tepels te trekken en ik voel mijn geilheid nog verder toenemen omdat Anja steeds weer de pijngrens van het uitrekken van mijn tepeltjes weet te vinden.

Ook haar tepels zijn onder mijn kwellende vingers uitgegroeid tot twee strak vooruit priemende tepels van wel 4 cm lang en zo dik als mijn pink. Ze voelen lekker heet aan en ik merk dat Anja ook onrustig staat te draaien. Ik laat mijn rechterhand even later strelend via haar buik naar het koordje van haar operatiebroek gaan en trek het los waarna hij spontaan naar beneden zakt en Anja er even later uitstapt. Ze is nu helemaal naakt en plukt aan mijn slipje.

Omdat het kruisje helemaal nat is geworden van ons gegeil moet ik Anja wat helpen om hem uit te krijgen door mijn benen stevig uit elkaar te doen. Ik voel hoe het dunne kruisje losgeweekt wordt van mijn kwijlende poesje als hij eindelijk naar beneden glijdt.

Het lauwwarme kunstleer onder mijn billen voelt lekker aan en al snel lig ik lekker ontspannen in de stoel. Het voelt niet echt oncomfortabel aan zo te liggen en ik geef me over aan Anja die nu zachtjes met een wijsvinger over mijn kutlipjes aait.

Theo en mama komen nu naar me toe en ik zie dat Theo door mama aan zijn lul naar mij toe geleid wordt. John en Jennifer ook bij ons staan. John staat bij mijn rechterheup en kijkt naar mijn dikke bolle kutje. Even later wrijft hij zacht en sensueel over mijn lipjes en meldt aan Anja, “ze heeft een lekker bol kutje, dat goed ontwikkeld is – haar buikje is rond en strak – ze heeft lekkere dikke schaamlippen, die iets te groot zijn, maar dat is niet erg.

Eennn… ze heeft een mooi kietelaartje” zegt hij terwijl zijn vingers de top van mijn klitje ontbloot. Hij verplaatst zijn aandacht naar mijn borstjes en hij voelt aan mijn stijve tepeltjes, die rood zijn van de behandeling van Anja. Jennifer streelt mijn borstjes met haar prachtige slanke zwarte vingers en zegt even later “ik denk B, dokter”.

Jennifer geeft hem die, nadat ze hem met een soort zalf heeft ingesmeerd. John, “dan glijdt hij beter naar binnen”. Even later voel ik hoe Jennifer met haar lekkere warme zwarte vingers mijn kutje voorzichtig opentrekt en zie ik dat Dr.

John heel voorzichtig de eendenbektang in mij schuift en hem vervolgens opendraait. Hierna schijnt hij er met een lichtje in terwijl hij aandachtig kijkt. Ik weet dat Anja dat allemaal noteert. Met de tang nog in mijn poesje beginnen zijn vingers mijn naar buiten gekomen clitorisje te strelen en duwt daarbij het kapje omhoog. Ik vind dit een verschikkelijk lekker gevoel en moet daarom plotseling hijgend ademhalen. John “het is heel normaal dat je lekkere gevoelens krijg als ik je klitje aanraak.

Geniet er maar gewoon van, dat is het beste”. Ondertussen streelt Jennifer opnieuw mijn tietjes en kneed ze zacht. John heeft de eendenbek ondertussen uit mijn kutje gehaald en een paar plastic handschoenen aangetrokken. Hij smeert wat van dezelfde zalf aan de wijsvinger van zijn rechterhand en wrijft er vervolgens mee over mijn kontgaatje. Ook dit is geen onprettig gevoel. John en drukt zijn wijsvinger helemaal in mijn poepertje.

Als zijn ademhaling wat hortend wordt kijk ik hem verbaasd aan en zie dat Jennifer aan zijn grote pik staat te trekken. John even later terwijl hij met Jennifer uit mijn beeld verdwijnt. Al die tijd hebben mama en Theo naast me gestaan bij mijn linker heup, al die tijd dat Dr. John met mij bezig was hebben ze niet bewogen, alleen mama, die permanent bezig is om Theo’s lange slanke lul te strelen.

Als ik met wat meer aandacht opzij kijk zie ik dat mama zachtjes aan de pik van Theo staat te trekken. Theo richt op operatielamp op mijn opengesperde trutje terwijl mama nog eens stevig aan zijn erg lange maar dunne piemel trekt.

Ik kijk gefascineerd naar de mooie slanke piemel en voel me steeds geiler worden. Ik merk dat ik spontaan begin te kreunen. Dit komt deels door het binnendringen van Theo’s pik, die best lekker aanvoelt en anderzijds is mama bezig om mijn opstandige klitje te strelen, waardoor deze nog verder naar buiten geglipt komt.

Ik geniet van de hitte van Theo’s pik die met enige kracht en constante druk mijn poesje verovert en mijn buikje lekker opvult. Gelukkig staat de rugleuning van de stoel zo afgesteld dat ik op de momenten dat ik niet met de ogen dicht geniet, kan zien wat er tussen mijn benen gebeurt. Ik slaak een kort gilletje als ik voel hoe de harde penis van Theo me begint te neuken en op de momenten dat hij zijn piemel terugtrekt trekt mama met steeds meer kracht aan mijn klitje, zodat het net voelt of deze steeds verder uitgerekt wordt.

Als Theo vervolgens met een wat forsere stoot mijn kutje binnendringt slaak ik opnieuw een korte gil als ik voel hoe de hete top van zijn pik tegen mijn baarmoedermond stuit. Theo trekt nu zijn pik uit mijn kwijlende kutje en ondertussen komt Anja met een soort meetlatje aangelopen. Ik kreun van frustratie dat mijn poesje nu weer helemaal alleen is en gelijktijdig hoor ik Anja zeggen “mooi resultaat Theo bijna 21 centimeter’. John zeggen terwijl hij samen met Jennifer bij de stoel komt staan, “ik ben nog niet zover en Jennifer masseert erg lekker”.

Gelukkig dringt Theo’s pik enkele tellen later weer mijn kutje binnen en begint me nu lekker te neuken. Ook mama ontfermt zich weer over mijn klitje, zodat die opnieuw lekker geil gemaakt wordt. John en Jennifer staan naast me en Dr. John vraagt Jennifer om mijn hand om zijn pik te leggen. Enkele tellen latger voel ik een zeer dikke en lange pik in mijn hand en met enige schrik kijk ik naar het apparaat dat ik in handen gekregen heb.

John en hij beweegt zelf zijn pik in mijn hand door rustige neukbewegingen met zijn heupen te maken. Ik word weer overmand door mijn eigen geilheid nu Theo mij neukt, mama mijn klitje aan het pesten is, Jennifer aan mijn stijve tepeltjes staat te melken en in John’s dikke pik in mijn ene hand heb en Anja mijn linkerhand over haar kutheuveltje wrijft.

Ik voel de pik van Dr. John groter en stijver worden in mijn hand terwijl ik hem nu geheel vrijwillig aan het aftrekken ben. John op een bepaald moment vragen. Al snel wordt Theo’s plaats ingenomen door Dr.

John en voel ik hoe mijn kutlipjes uit elkaar getrokken worden en de zachte warmte van de gigantische pik van Dr. John mijn opening streelt. Anja plaagt enkele minuten mijn steeds gulziger wordende poesje terwijl zij en Jennifer mijn dik opgezwollen kutlipjes zo ver mogelijk uit elkaar trekken.

Ondertussen trekken de vrije handen van de beide verpleegsters lekker sensueel aan mijn keihard staande tepeltjes. En het duurt niet lang of ik kreun van geil verlangen en hoop dat Dr. John die dikke worst maar gauw in mijn kleine kutje steekt. Na nog enkele minuten plagen en steeds harder gekreun van mijn kant zie ik dat Anja Dr. John aankijkt en als hij bevestigend knikt voel ik hoe ze de dikke vette top van zijn eikel voor mijn kleine kutmondje zet en voel ik hoe die dikke top mijn kanaaltje zacht binnendringt en mij als het ware opensplijt.

Ik sta versteld van het feit dat ik deze indringer zonder noemenswaardige pijn verwelkom. Ik voel hoe de dikke lul steeds dieper in mijn kanaaltje doordringt en mijn onderbuikje steeds verder vult. Het is eigenlijk best een lekker gevoel zo’n lekkere dikke indringer. Ook Jennifer en Anja laten zich niet onbetuigd en de een speelt met mijn erg gevoelige klitje terwijl de ander mijn beide tepeltjes onder handen neemt. Ik voel en zie dat Jennifer nu fanatiek met mijn tepeltjes bezig is; ze kneedt mijn kleine borsten en knijpt mijn tepeltjes tot aan de pijngrens.

Eigenlijk ben ik verbaasd van mezelf dat ik het lekker vind zoals ze mijn tietjes masseert. Anja speelt ondertussen met mijn klitje en haar behandeling is erg plezierig. Ook mijn klitje wordt door haar tot aan bijna de pijngrens uitgerekt.

John al bijna 10 centimeter bij me binnengedrongen en al neukend boort hij mijn kleine kutje verder open. Als ik enkele hitsige kreunen uit de richting van de bank hoor komen kijk ik snel even die kant uit en zie dat mama op knieën en ellebogen op de bank zit en dat Theo die lange lul van hem tussen haar billen stopt. Aan het enthousiaste gekreun te horen meen ik te kunnen begrijpen dat Theo mamma lekker in haar kontje aan het neuken is.

Ik voel me steeds geiler worden en op de een of andere manier ook lekker ontspannen en als ik Dr. John aankijk zie ik een fijne glimlach op zijn gezicht terwijl zijn enorme lul stukje bij beetje mijn tienerkutje verovert. Ik heb zelfs de moet om aan Anja en Jennifer te vragen waarom zij mijn tepeltjes en mijn klitje zo fanatiek kneden.

Ze kijken beide naar Dr. John en deze antwoord “Corrie, misschien weet je het, misschien ook niet maar geilheid en pijn liggen heel dicht naast elkaar. Wat Jennifer en Anja uittesten is deze gevoeligheid van jouw lijf en zo te zien vind je de behandeling van beide dames best lekker want ik voel je lekkere kutje steeds natter worden”. John, “het is een van de afspraken die we maken als we, als team, een nieuw lid onderzoeken”.

Ik knik bevestigend, want het maakt me wel duidelijk waarom Anja en Jennifer me zo behandelen. John lachend, “het wordt tijd dat je de handen uitsteekt en eens lekker tussen de dijen van Anja en Jennifer gaat voelen”. Dat had ik al een tijdje willen doen, maar enerzijds de spanning van het binnendringen van John’s enorme pik en anderzijds mijn onzekerheid over wat er nog meer staat te gebeuren heeft me tot op dit moment weerhouden om deze gedachte om te zetten in daden.

Ik ga meteen aan de slag en steek mijn handen uit. Onmiddellijk is er contact met de beide dames. Mijn linkerhand rust op het zachte buikje van Anja en mijn rechterhand landt tussen de dijen van Jennifer, die me onmiddellijk helpt door haar benen wat uit elkaar te zetten, zodat mijn hand omhoog kan tasten.

Ondertussen heeft Anja zich over me gebogen voor een tongzoen en als ze de kus verbreekt mompelt ze dat ik haar lekkende kut moet zoeken en er lekker stevig mee moet spelen. Als Anja haar aandacht weer op mijn clitoris richt voel ik dat Dr.

John bijna het diepste punt van mijn ver uitgerekte poesje heeft bereikt en als hij de volgende neukstoot maakt kreun ik eerst van schrik en vervolgens van geile lust. Mijn hele kutje is gevuld met dik stevig lulvlees. John merkt het en zegt, “gefeliciteerd meisje, je hele poesje is nu gevuld met mijn lekkere dikke lul, nu ga ik je een beetje neuken om te kijken wat je ervan vind”. Natuurlijk voel ik onmiddellijk hoe zijn zware piemel uit en in mijn lekkende tienerkutje begint te schuiven.

Ik word heerlijk opgewonden en kreun steeds vaker van geile lust. Mijn handen leiden ondertussen een eigen bestaan en tasten de kutten van beide vrouwen af.

Met mijn linkerhand heb ik een zeer natte poes ontdekt die voorzien is van een dubbel stel lange dikke en dik opgezwollen schaamlippen, die ik allemaal een behoorlijk stuk uit kan rekken. Met mijn rechterhand voel ik een lekkere bolle kut die voorzien is van kort zeer stug schaamhaar, echt Surinaams in mijn beleving, welke uitnodigt tot stevig kneden, wat ik ondertussen doe. Hierbij voel ik dat de vaginale opening lekker soppig is van het geil dat Jennifer produceert.

Na een klein poosje vingeren waarbij ik ondertussen vier vingers bij haar naar binnen heb gewerkt, merk ik dat de schaamlippen van Jennifer als twee kussentjes rond mijn hand zijn gaan staan.

Ik ben benieuwt hoe dat eruit ziet en ik tot mijn verbazing dat Jennifers schaamlippen heel klein, maar erg opgezwollen zijn. Ik besluit om haar te vragen hoe dat het gekomen is. Jennifer vertelt me dat ze haar schaamlippen cosmetisch heeft laten verkleinen omdat ze als jong meisje in Suriname een hele tijd met gewichtjes aan haar schaamlippen heeft gelopen, waardoor deze erg lang waren geworden.

Ook vertelt ze dat ze na de cosmetische behandeling het restant van haar lippen met siliconen op heeft laten spuiten, zodat haar ingang lekker stevig rond een pik geklemd kan worden.

Ook zie ik dat ze een erg lange en dikke clitoris heeft die ferm naar voren steekt. Ook die moet ik natuurlijk aanraken en Jennifer vraagt me om er eens stevig in te knijpen. Na enige aarzeling doe ik dat en merk dat Jennifer er nog geiler onder wordt want ook zij staat nu vaak wellustig te kreunen.

Dikke tieten zwart haar ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Blonde slet word zo hard geneukt dat haar kut begint te spuiten. Ondeugend schoolmeisje op haar plek gezet. Zwangere Katarina zuigt gretig aan de lul van haar yoga instructeur. Latina met een sappige tieten en kont. Mollige slet laat haar vochtige gleufje afpalen.

Rijpe harige snol met hele dikke jetsers. Hotelkamer ff inwijden met een potje sex. Twee natte vingertjes in mama haar gaatje. Tiener met grote borsten. In bikini afgeneukt tijdens prive feestje. Geile Regina gaat zomaar uit de kleren. Gianna en haar dikke tieten.

Blonde slet slikt oneerbaar voorstel.


zwarte dikke tieten gynaecoloog sex

In de kroeg stoer doen is makkelijk en sexy kleren kopen durf ik ook nog wel. Zo heb ik een hele serie sexy kleding die ik nooit aandoe: Ik doe zo nooit aan omdat ik eigenlijk maar weinig lef heb. Ik voelde mezelf beven van angst toen ik naar mezelf keek in de spiegel. Het rokje leek nu wel nog korter. Ik draaide me om en keek naar mijn achterste.

Het rokje kwam wel net over mijn billen maar doordat mijn taille vrij smal is, plooide het rokje van onderen wijder naar buiten dan normaal: Je kon er gemakkelijk onderkijken als ik iets voorover boog. Het topje liet wel erg veel borst en schouder zien.

Mijn borsten werden echt een beetje omhoog geduwd door de BH en het topje. Ik sprong even om te kijken of ze niet uit het topje zouden zwiepen. Ik zag me grote borsten zwaar heen en weer gaan. Gelukkig zijn ze nog rond en stevig, dacht ik. Ik vermande me en pakte de fles Port van gisteravond. Ik slokte de overgebleven helft naar binnen en trok mijn jas aan.

Bijna te laat kwam ik aan gestormd op de Universiteit. Ik kon het lokaal eerst niet vinden en kwam het lokaal verhit binnen. Het was een klein lokaal met daarin maar 4 studenten.

Ik zette mijn zware tas met labtop op de docententafel en deed mijn jas uit. Ik keek naar mijn publiek en groette hen met een korte knik. Ik nam nogmaals mijn schaarse publiek goed in me op. Er zaten weinig mensen, maar wel zeer mooie mensen in deze zaal.

De jongste jongen, 25 jaar schatte ik hem, keek me brutaal aan. Hij zag er goed uit. Zijn medestudent zag er ook niet verkeerd uit. Hij was groot, zeker 2 meter en donker. Allebei hoogblond en bloedmooi. Ze had opgestoken haar met pijpenkrulletjes.

Het andere meisje droeg een kort rafelig spijkerrokje. Dat kon ik zien omdat ze als enige nog niet op haar stoel zat maar op een tafel. Verder droeg ze een rood T-shirtje met daarop geschreven: Ze droeg geen BH. Haar tepels priemden door de integrerende zin heen. Ik moest oppassen niet te staren. Uitzonderlijk stel, dacht ik en installeerde de Laptop. Ik begon rustig met mijn introductie en liep heen en weer in het lokaal. Mijn publiek had duidelijk meer aandacht voor mijn uiterlijk, dan voor mijn woorden.

Ik begon te praten over zaken als de privacy aspecten van e-commerce maar ik voelde ogen priemen op mijn borsten, benen en billen. Ik liep heen en weer voor de klas. Ik voelde mijn rokje heen en weer bewegen. Ik voelde het dunne wol langs mijn benen en billen glijden en de achterkant van het rokje schommelde tegen mijn billen aan. Ik zag de grote jongen ongegeneerd naar mijn benen en billen staren en vervolgens zag ik langzaam zijn blik richting mijn borsten gaan. Ik werd me bewust van de aanwezigheid van mijn borsten en voelde dat mijn borsten stak werden getrokken door een scheut kippevel.

Ik wist nu dat mijn tepels keihard waren. Duidelijk zichtbaar, zeker in het dunnen topje wat ik nu droeg. Ik dacht aan het natte plekje dat nu zeker aanwezig zou zijn op mijn dunne, pantystof-achtige, slipje want ik was best geil aan het worden leve de Port!

Onbewust merkte ik dat ik de dames en heren eigenlijk aan het opgeilen was. Ik merkte dat ik tijdens mijn lezing al een paar keer naar voren gebogen had, zogenaamd om een papiertje dat op tafel lag, beter te kunnen lezen.

Hierdoor gaf ik mijn publiek een intieme blik op mijn borsten cadeau. En nu stond ik met de rug naar de studenten toe iets op te schrijven op het bord en merkte dat ik mijn kontje een beetje omhoog stak en met mijn benen zeker een halve meter uit elkaar stond!

Ik realiseerde me dat ik toch wel een beetje dronken moest zijn. Ik kwam weer uit mijn roes en prepareerde een PowerPoint presentatie. Ik introduceerde het korte filmpje en vertelde dat het ongeveer 10 minuten zou duren. Ik dimde de lichten en ging achteraan op een tafel zitten. Het rokje schoof nu in mijn schoot en liet mijn dijen geheel bloot.

De jongens keken af en toe achterom om mijn blote benen te zien. Ook konden een beetje onder mijn rokje kijken. Het zoompje van mijn slipje zat lekker strak tegen me clitje.

Dit wond mij verder op en ik ging nog wat verder met het opgeilen van deze jonge heren. De heren kregen nu een direct zicht op mijn kruisje al was het schemerig. Toen de voorstelling was afgelopen deed ik het licht weer aan. Ik ging weer voor de klas staan en pakte een krijtje om wat op te schrijven. Het viel me nu pas op dat ze forse borsten had.

Ik zag ze in haar truitje heen en weer schudden. Ze droeg geen BH volgens mij. Raar dat het me nu pas opviel want haar borsten waren echt groot in vergelijking met het ranke postuur van het tengere meisje. Ik keek haar aan en wilde zeggen dat ik het eigenlijk alleen maar koud had maar voor dat ik wat kon zeggen zei de grote jongen: Weer kon ik het niet laten mijn ogen op haar borsten te richten, het meisje zag dat.

Het zonlicht scheen nu deels op haar borsten en ik kon nu goed zien dat ze geen BH droeg en dat haar borsten perfect gevormd waren: Dit werd mij gewoon gevraagd!! Mogen we daar even onder kijken? Vragen werden op mij afgevuurd. Dit was duidelijk een apart groepje. Ik vergat het college en stond daar maar een beetje.

Ik keek even naar mezelf, toen naar mijn publiek en zei: Ze stond een klein meterje van me af. Ze pakte haar kleine borstjes met haar handen. Ze masseerde ze op nam haar tepels tussen haar vingers.

Vindt je mijn borsten mooi? Wil je ze zien? Ze klom over haar tafel heen. Ze ging voor me staan. Haar gezicht vlak voor de mijne. We waren ongeveer even groot. Ze streelde mijn hals en haren. Met haar hand wreef ze over mijn blote schouders. Met haar nagel raakte ze een tepel.

Weer ging er een rilling door me heen en voelde ik het kippevel op mijn borsten. Ik durfde niks te zeggen en liet haar haar gang gaan. Wel was ik inmiddels bloedgeil geworden. Nu greep ze mijn borsten vast!. Met beide handen kneedde ze mijn tieten. Eerst met het stof van mijn topje en BH ertussen, maar al snel kropen haar handen onder de stof door. Ik keek haar strak en geil aan. Mij achterlatend terwijl mijn topje nog verder naar beneden geschoven was.

Ze trok haar shirtje over haar hoofd uit. Haar puntborstjes schudde een beetje heen en weer en ik zag haar kleine harde roze tepeltjes. Vervolgens trok ze haar rokje omhoog en trok ze haar slipje uit. Deze werd naar 1 van de jongens gegooid.

Toen deed ook haar mini spijkerrokje af. Ik zag haar strakke blanke billen, haar kale kutje met een toefje lichtblond haar. Haar vrij grote en gladde gezwollen schaamlippen stonden een beetje uiteen. Het meisje sloeg haar armen om me heen en drukte zichzelf tegen me aan. Haar mond zocht mijn mond.

Ik beantwoorde haar en stak mijn tong diep bij haar naar binnen. Ik voelde een hand van haar onder mijn rokje langs mijn liezen gaan. Mijn handen gleden over haar heupen naar haar slanke billen. Ik zag uit mijn ooghoek dat het andere meisje die ik eigenlijk het mooist vond, sterker nog; ik was enige minuten gelden acuut verliefd op haar geworden naar ons toekwam.

Ik keek haar recht in haar ogen aan. Ik zag nu dat ze een dunne rode broek droeg die mooi strak om haar kruisje, billen en heupen zat. Naar onder liep de broek wijder. Ze maakte de touwtjes van haar zwarte overslagtruitje langzaam los.

Ik zag eerst haar mooie buik tevoorschijn komen. Toen alle touwtjes los waren hield met haar handen het truitje om haar heen geslagen. Ze trok daarna sensueel en langzaam haar truitje open en ik zag in volle glorie haar majestueuze borsten. Ze waren zo groot als ik hoopte dat ze waren.

Wat waren ze mooi. Grote stijve tepels met een klein tepelhofje. Tepels die vrolijk schuin omhoog keken Volle borsten met een strak gespannen huid die geheel egaal was en een beetje leek te glimmen.

Het waren borsten die een beetje uit elkaar stonden, en een pietse gezakt waren maar tegelijkertijd ook fier recht vooruit stonden. Borsten die mij geil maakten. Na haar truitje gooide ze op de grond, schopte haar pumps uit en liet haar broek naar beneden vallen. Met alleen een simpel rood stringetje aan stond ze voor me. Ze had een licht getinte huid. Ze was ietsje kleiner dan mij. Ik schat 1,70 m. Ze was slank en ze had vrij gespierde bovenbenen en armen.

Ze had een smal, maar toch rond en vrouwelijk lichaam. Ik reikte mijn hand naar haar uit en zij pakte deze. Ik trok haar naar me toe en gaf haar een tongzoen. Ik greep direct haar zware tieten en voelde met beide handen de volheid en hardheid van haar borsten. Het andere meisje schoof haar hand onder mijn rokje en slipje en stak een vinger in mijn kut. Een heerlijk gevoel van geilheid golfde door mijn lichaam. Ik voelde mijn stoppen doorslaan. Ik liet de borsten van mijn godinnetje los en trok mijn stringetje uit terwijl het andere meisje mijn rokje omhoog hield.

De twee meisjes gingen op hun knieen zitten en stopten hun hoofdjes onder mijn rokje. Ik voelde een warme tong langs mijn dijen glijden en een warme tong in mijn bilsspleet. Ik zag de jongens kijken naar mij terwijl ik ondermijn rokje werd gelikt. Ik gooide het doorweekte slipje naar de jongens. De jongens stonde op kwamen naar me toe.

Ik zag ze geil kijken en schoot in de lach. Ik rende dollend weg. Al snel hadden ze me te pakken. Ik voelde een hand om mijn middel en tegelijk onder mijn rokje verdwijnen. Hhmmm gromde ik in het oor van een van de jongens. Ik werd opgetild door de grote jongen met 1 hand vol op 1 van mijn borsten en de andere hand vol in mijn kruis. Zo droeg hij me naar een tafel en ik werd op mijn rug op die tafel gelegd.

Mijn topje rukte de andere jongen stuk en van mijn lichaam af. Mijn borsten lagen half uit mijn BH-tje. De grote jongen pakte me bij mijn heupen en draaide me op mijn buik. Ik werd door de dames onderworpen aan een grondige inspectie. De jongens pakte ieder een been en hielden mijn benen wijd. Mijn rokje werd omhoog geschoven. Hun handen gleden over mijn benen en kont. Mijn billen werden uit elkaar gedrukt en ik voelde een nagel over mijn sterretje schuren. Ik voelde hoe ze mijn schaamlippen stevig uitelkaar trokken waardoor het roze binnenste van mijn doosje zichtbaar werd.

Ze boog zich naar mijn hoofd en gaf me een zoen. Ik ging weer op mijn kont op de tafel zitten en ontkleedde me helemaal. De jongens kleedden zich ook uit. De kleine jongen had een aardige piemel maar die van de grotere jongen was zeer omvangrijk: Een lange dikke stam met een grote rode eikel.

Prachtige brunette gestraft door een goede lul Gestraft tegen de muur Twee ondeugende tieners worden gestraft Plezier hebben met een prachtige en voluptueuze vrouw Vuile Meesteres en slaaf Dikke geile meiden vingeren Grootborstige blondine wil hard geneukt worden Mooie tiener doet sexy striptease Dikke meid neukt de pakjesman Deze MILF wilt je knijpen Slapende dame wordt in haar kutje genomen Knappe rondborstig dikkertje Vette meid neukt hard Dikke meid rijdt pik Witte BBW seks op bank Shione Cooper is de perfecte secretaresse Adverteer hier Contact Webmasters Account:

.Erotisch massage utrecht sex prive limburg

  • 892
  • Escort 18 jaar sex shemael
  • Car sexdate sexmarkt n