Sperma over tieten kale natte poes

sperma over tieten kale natte poes

Ik begin met m'n handen het zaad over mijn hele bovenlichaam te masseren. Ik wrijf op deze manier al het geil over m'n borsten en buik. De dikke worst zit nog steeds tussen mijn benen geklemd, en ik stoot mezelf nog een keer naar een hoogtepunt. De enige die zich nog niet heeft ontladen is de boer, maar dat laat ook niet lang meer op zich wachten. Met een enorme kreet zie ik hoe zijn penis al het opgekropte pap over mijn borsten uitstort en opnieuw druipt het sperma over mijn tieten. Ook deze lading verdeel ik over m'n lichaam en ik glim als een glibberige paling.

Zacht trek ik de worst uit m'n kut en lik hem dan even schoon. Vooruit zegt de boer, het is weer tijd, we gaan weer aan de slag. Als ik na een tijdje eens rondkijk zie ik nog steeds bewonderende blikken. Heerlijk, denk ik, gelukkig een groep die zich niet als beesten op me heeft gestort. Morgen zal ik ze eens echt belonen. De volgende dag, ik had me voorgenomen dat ik vandaag m'n mannelijke collega's eens zou belonen omdat ze me de vorige dag niet met z'n allen hadden verkracht.

Ik had een geil plannetje bedacht om ze tijdens de schaft eens lekker geil te maken. Net als de dag ervoor liep ik nu ook met ontbloot bovenlijf en ik had voor de geiligheid ook maar een kort rokje aangedaan. Iedere keer als ik nu vooroverboog konden ze recht in m'n kale kut kijken, die steeds meer begon te glimmen. Nou, dat kun je wel stellen, wat wil je met zulke lekkere kerels om je heen.

De ochtend ging snel voorbij en voor ik het wist, werd er opeens geroepen, "gaan jullie nog mee, het is schafttijd". Toen ik aankwam lopen zaten ze allemaal vol verwachting op de plek waar ik ze gisteren m'n voorstelling had gegeven. Zo, jullie zijn er al klaar voor, zie ik. Ze hadden hun palen er al uit gehaald en waren al zacht bezig zich te strelen. Oké, ik heb een leuke verrassing voor jullie, kijk maar goed dan genieten we allemaal.

Ik pakte een riek en duwde de steel voorzichtig onder m'n korte rokje. Ik liet goed zien dat ik zacht over de steel heen gleed en daarna voorzichtig neukbewegingen maakte. Mijn rokje hing over de steel heen en daardoor konden ze nog niet zien hoe hij in mijn kut stak.

Na een gespeelde aarzeling liet ik het kledingstukje langs mijn benen glijden en daar stond ik in m'n eva kostuum. Ik pakte de steel met beide handen en begon zacht omhoog te stoten. Wisselend zakte ik over de steel heen en stootte ik de steel met beide handen omhoog. Toen ik mijn klitje begon te bewerken met een vinger was het zo gebeurd. Ik kwam snel tot een natte klimaks.

De een na de andere kreeg het moeilijk en ze wilden maar wat graag hun zaad weer over me heen spetteren. Nadat ik op deze manier was klaargekomen, liet ik de steel uit mijn gleuf glijden. Een van de mannen pakte hem voordat hij op de grond viel en likte mijn kutsap van de steel af.

Nou, wat er toen gebeurde, in een seconde stond ik tussen allemaal geile opgewonden mannen die me op hun speer wilden rijgen. Ik voelde allemaal harde pikken tegen me aan stoten en ik hijgde dat ze even moesten wachten. Overal werd ik vastgepakt en mijn tieten werden bijna fijn gekneed. Vingers voelde ik overal ingestopt worden en daardoor kreeg ik spontaan nog een volgende klimaks. Het kutgeil droop nu al uit mijn scheur en ik was nog geen eens werkelijk geneukt. Ik hijgde, "ga allemaal in een kring staan dan wijs ik er drie aan".

Ik speelde dat ik een kind was die om haar as draaide en zo drie kerels zou aanwijzen, die haar mochten neuken. Nummer een, twee en drie, ik trok de eerste op de grond en ging boven hem staan. Ik zakte langzaam naar beneden en toen ik bijna zijn harde penis bereikte, ging ik met mijn kutlippen heen en weer.

Zijn pik werd al nat van het kutslijm dat uit m'n grot liep. Onverwacht plofte ik over zijn staaf en zijn lul verdween diep in mijn neukscheur. Ik ging voorover en gilde dat nummer twee mijn kontje moest vullen. Daar hoefde ik niet lang op te wachten en ik voelde een speer tussen mijn billen geduwd worden. Zijn enorme eikel voelde ik door mijn sluitspier boren en hij vulde m'n strontkanaal helemaal op met zijn supervleespaal.

Wat een sensatie twee van die hengsten die je helemaal uitrekken met hun grote lange lullen. De ene genotgolf na de ander rilde door me heen. Nummer drie was voor me geknield en ik zag hoe hij zijn pik voor mijn mond hield. Ik likte de eerste druppels voorvocht van zijn knots af en liet mijn tong flink stevig over zijn eikel heen glijden. Ik lag met mijn jonge tieten op de borst van de kutneuker, de kontneuker kneedde hard in mijn bollen. Ik nam de pik in mijn mond steeds dieper en hij gleed voorzichtig dieper mijn keel in.

Ik begon zijn pik snel af te rukken en met mijn andere hand was ik zijn poepgaatje aan het stimuleren. Heel onverwacht voelde ik hoe er een straal zaad mijn mond werd ingespoten. Bijna krijsend kwam de man in mijn mond klaar en trakteerde me op een lading sperma alsof hij aan het pissen was. Ik moest m'n best doen om alles door te kunnen slikken, dit lukte maar gedeeltelijk en er liepen stralen zaad over mijn kin en langs mijn hals.

Ja, ja, jaaah hoorde ik achter me en mijn darmen werden ook getrakteerd op een lading mannenpap. Oooh, jaah en daar werd mijn kutje ook helemaal met zaad gevuld. Hard werd mijn onderlichaam door deze twee geile kerels volgepompt met hun sappen.

Ze hadden zich nauwelijks teruggetrokken, of ik werd alweer gevuld door twee volgende knotsen. Deze gleden natuurlijk zonder enige weerstand naar binnen en begonnen zich in me uit te leven. Voor mijn gezicht doemde een enorme pik voor me op, het was de lul van de boer.

Dit was wel de grofste pook die ik tot dan toe in mijn jonge leventje was tegen gekomen. Ik trok zijn vel naar achteren en ontblootte zo zijn enorme eikel die al paars was aangelopen en op volle sterkte was.

Ik begon op een eerbiedige manier aan zijn penis te likken met mijn tong. Net alsof ik op een lolly aan het sabbelen was en dan weer met m'n volle tong langs de schacht van dit machtige apparaat. Ik voelde de twee penissen in mijn kut en reet flink in en uitgeramd worden.

Ze gleden gemakkelijk in mijn onderlichaam door al het zaad wat er al in gespoten was. Wat een enorme kliederzooi was het tussen mijn benen inmiddels geworden. De boer pakte opeens mijn hoofd en duwde me zacht verder over zijn pik heen zodat er steeds meer lul mijn keel ingleed. Ineens klonk er een kreet uit zijn mond en wat er toen gebeurde was voorspelbaar, hij ontplofte en hij begon te spuiten als een vulkaan. Ik hield mijn mond wijd open zodat ik zoveel mogelijk zaad van mijn baas kon opvangen in mijn mond.

Ik kon hem proeven en hij richtte zijn spuitende eikel op mijn gezicht. Hij besproeide me zo met veel stralen zaad, mijn gezicht en borsten zaten onder de slierten lulsap. Ondertussen werd mijn onderlichaam weer verwend met exploderende lullen die hier ook niet meer tegen opgewassen waren. Spuit me vol, spuit me vol, krijste ik tegen deze neukende kerels, waar ik tussen geklemd lag.

Ik voelde hoe mijn binnenste weer werd opgevuld met zaad, mijn kut en mijn reet werden weer volgepompt met liefdessappen van mannen.

Nadat ik weer vrij was gekomen kroop ik op handen en voeten naar een hooibaal en ging daar met m'n bovenlijf op liggen. Met mijn afgenaaide reet naar achteren moet ik zo wel een heel geil gezicht zijn.

Ik voel hoe al het sperma uit mijn kutje en poepertje droop, met slierten tegelijk loopt het uit de volgespoten gaten. Plots voel ik iets kouds en nat tegen mijn kale nadruipende doos. Ik voel ook nog iets heel ruws, dat door m'n gleuf lebberd en al het geil tussen m'n druipende schaamlippen uitlikt.

Ik heb geen idee wat er gebeurt, wie of wat het is. Op het moment dat ik besprongen word, dringt het ineens tot me door, dat er ineens een paar harige poten naast me staan. Precies op dat moment voel ik iets bij me binnendringen, mijn geile kut in. Snel gaat het in mijn kut heen en weer en word ik in een sneltrein tempo geneukt. Ja film me als ik mijn kale kut mastubeer tot ik een orga Lekker in het zonnetje mijn kale natte kut mastuberen.

Dikke slet houd wel van een geile bef beurt. Voor een hoger cijfer speelt hij wel met de hangtieten va Met de vibrator mijn natte kale kut met piercing mastuberen. Ja trek je af tot je op mijn mond klaar komt. Jaaa laat de sperma komen en spuit mijn mond vol sperma. Jaaa spuit mijn mond vol sperma. Spuit je sperma op mijn gezicht en in mijn mond. Ze schud met haar dikke kont waarna ze de kale kut mastub Spuit de sperma op mijn kleine tietjes.

Na het spelen met haar tieten vingert de milf haar kale kut. Ze trekt aan zijn lul als terwijl hij haar dikke teiten z Volslanke geile meid gevingerd en gebeft.

Lekker de sperma in de mond van deze Aziatische spuiten. De milf mastubeerd met een vibrator tot een orgasme.

.

Sex in het hooi meiden die sex willensperma over tieten kale natte poes

Ik begin met m'n handen het zaad over mijn hele bovenlichaam te masseren. Ik wrijf op deze manier al het geil over m'n borsten en buik.

De dikke worst zit nog steeds tussen mijn benen geklemd, en ik stoot mezelf nog een keer naar een hoogtepunt. De enige die zich nog niet heeft ontladen is de boer, maar dat laat ook niet lang meer op zich wachten. Met een enorme kreet zie ik hoe zijn penis al het opgekropte pap over mijn borsten uitstort en opnieuw druipt het sperma over mijn tieten. Ook deze lading verdeel ik over m'n lichaam en ik glim als een glibberige paling.

Zacht trek ik de worst uit m'n kut en lik hem dan even schoon. Vooruit zegt de boer, het is weer tijd, we gaan weer aan de slag. Als ik na een tijdje eens rondkijk zie ik nog steeds bewonderende blikken.

Heerlijk, denk ik, gelukkig een groep die zich niet als beesten op me heeft gestort. Morgen zal ik ze eens echt belonen. De volgende dag, ik had me voorgenomen dat ik vandaag m'n mannelijke collega's eens zou belonen omdat ze me de vorige dag niet met z'n allen hadden verkracht.

Ik had een geil plannetje bedacht om ze tijdens de schaft eens lekker geil te maken. Net als de dag ervoor liep ik nu ook met ontbloot bovenlijf en ik had voor de geiligheid ook maar een kort rokje aangedaan. Iedere keer als ik nu vooroverboog konden ze recht in m'n kale kut kijken, die steeds meer begon te glimmen. Nou, dat kun je wel stellen, wat wil je met zulke lekkere kerels om je heen.

De ochtend ging snel voorbij en voor ik het wist, werd er opeens geroepen, "gaan jullie nog mee, het is schafttijd". Toen ik aankwam lopen zaten ze allemaal vol verwachting op de plek waar ik ze gisteren m'n voorstelling had gegeven. Zo, jullie zijn er al klaar voor, zie ik. Ze hadden hun palen er al uit gehaald en waren al zacht bezig zich te strelen.

Oké, ik heb een leuke verrassing voor jullie, kijk maar goed dan genieten we allemaal. Ik pakte een riek en duwde de steel voorzichtig onder m'n korte rokje. Ik liet goed zien dat ik zacht over de steel heen gleed en daarna voorzichtig neukbewegingen maakte. Mijn rokje hing over de steel heen en daardoor konden ze nog niet zien hoe hij in mijn kut stak. Na een gespeelde aarzeling liet ik het kledingstukje langs mijn benen glijden en daar stond ik in m'n eva kostuum.

Ik pakte de steel met beide handen en begon zacht omhoog te stoten. Wisselend zakte ik over de steel heen en stootte ik de steel met beide handen omhoog. Toen ik mijn klitje begon te bewerken met een vinger was het zo gebeurd. Ik kwam snel tot een natte klimaks. De een na de andere kreeg het moeilijk en ze wilden maar wat graag hun zaad weer over me heen spetteren. Nadat ik op deze manier was klaargekomen, liet ik de steel uit mijn gleuf glijden. Een van de mannen pakte hem voordat hij op de grond viel en likte mijn kutsap van de steel af.

Nou, wat er toen gebeurde, in een seconde stond ik tussen allemaal geile opgewonden mannen die me op hun speer wilden rijgen. Ik voelde allemaal harde pikken tegen me aan stoten en ik hijgde dat ze even moesten wachten. Overal werd ik vastgepakt en mijn tieten werden bijna fijn gekneed. Vingers voelde ik overal ingestopt worden en daardoor kreeg ik spontaan nog een volgende klimaks.

Het kutgeil droop nu al uit mijn scheur en ik was nog geen eens werkelijk geneukt. Ik hijgde, "ga allemaal in een kring staan dan wijs ik er drie aan". Ik speelde dat ik een kind was die om haar as draaide en zo drie kerels zou aanwijzen, die haar mochten neuken. Nummer een, twee en drie, ik trok de eerste op de grond en ging boven hem staan.

Ik zakte langzaam naar beneden en toen ik bijna zijn harde penis bereikte, ging ik met mijn kutlippen heen en weer. Zijn pik werd al nat van het kutslijm dat uit m'n grot liep.

Onverwacht plofte ik over zijn staaf en zijn lul verdween diep in mijn neukscheur. Ik ging voorover en gilde dat nummer twee mijn kontje moest vullen. Daar hoefde ik niet lang op te wachten en ik voelde een speer tussen mijn billen geduwd worden. Zijn enorme eikel voelde ik door mijn sluitspier boren en hij vulde m'n strontkanaal helemaal op met zijn supervleespaal.

Wat een sensatie twee van die hengsten die je helemaal uitrekken met hun grote lange lullen. De ene genotgolf na de ander rilde door me heen. Nummer drie was voor me geknield en ik zag hoe hij zijn pik voor mijn mond hield. Ik likte de eerste druppels voorvocht van zijn knots af en liet mijn tong flink stevig over zijn eikel heen glijden. Ik lag met mijn jonge tieten op de borst van de kutneuker, de kontneuker kneedde hard in mijn bollen.

Ik nam de pik in mijn mond steeds dieper en hij gleed voorzichtig dieper mijn keel in. Ik begon zijn pik snel af te rukken en met mijn andere hand was ik zijn poepgaatje aan het stimuleren. Heel onverwacht voelde ik hoe er een straal zaad mijn mond werd ingespoten. Bijna krijsend kwam de man in mijn mond klaar en trakteerde me op een lading sperma alsof hij aan het pissen was. Ik moest m'n best doen om alles door te kunnen slikken, dit lukte maar gedeeltelijk en er liepen stralen zaad over mijn kin en langs mijn hals.

Ja, ja, jaaah hoorde ik achter me en mijn darmen werden ook getrakteerd op een lading mannenpap. Oooh, jaah en daar werd mijn kutje ook helemaal met zaad gevuld. Hard werd mijn onderlichaam door deze twee geile kerels volgepompt met hun sappen. Ze hadden zich nauwelijks teruggetrokken, of ik werd alweer gevuld door twee volgende knotsen. Deze gleden natuurlijk zonder enige weerstand naar binnen en begonnen zich in me uit te leven.

Voor mijn gezicht doemde een enorme pik voor me op, het was de lul van de boer. Dit was wel de grofste pook die ik tot dan toe in mijn jonge leventje was tegen gekomen. Ik trok zijn vel naar achteren en ontblootte zo zijn enorme eikel die al paars was aangelopen en op volle sterkte was.

Ik begon op een eerbiedige manier aan zijn penis te likken met mijn tong. Net alsof ik op een lolly aan het sabbelen was en dan weer met m'n volle tong langs de schacht van dit machtige apparaat. Ik voelde de twee penissen in mijn kut en reet flink in en uitgeramd worden. Ze gleden gemakkelijk in mijn onderlichaam door al het zaad wat er al in gespoten was. Wat een enorme kliederzooi was het tussen mijn benen inmiddels geworden. De boer pakte opeens mijn hoofd en duwde me zacht verder over zijn pik heen zodat er steeds meer lul mijn keel ingleed.

Ineens klonk er een kreet uit zijn mond en wat er toen gebeurde was voorspelbaar, hij ontplofte en hij begon te spuiten als een vulkaan. Ik hield mijn mond wijd open zodat ik zoveel mogelijk zaad van mijn baas kon opvangen in mijn mond. Ik kon hem proeven en hij richtte zijn spuitende eikel op mijn gezicht. Hij besproeide me zo met veel stralen zaad, mijn gezicht en borsten zaten onder de slierten lulsap.

Ondertussen werd mijn onderlichaam weer verwend met exploderende lullen die hier ook niet meer tegen opgewassen waren. Spuit me vol, spuit me vol, krijste ik tegen deze neukende kerels, waar ik tussen geklemd lag.

Ik voelde hoe mijn binnenste weer werd opgevuld met zaad, mijn kut en mijn reet werden weer volgepompt met liefdessappen van mannen. Nadat ik weer vrij was gekomen kroop ik op handen en voeten naar een hooibaal en ging daar met m'n bovenlijf op liggen.

Met mijn afgenaaide reet naar achteren moet ik zo wel een heel geil gezicht zijn. Ik voel hoe al het sperma uit mijn kutje en poepertje droop, met slierten tegelijk loopt het uit de volgespoten gaten. Plots voel ik iets kouds en nat tegen mijn kale nadruipende doos. Ik voel ook nog iets heel ruws, dat door m'n gleuf lebberd en al het geil tussen m'n druipende schaamlippen uitlikt. Ik heb geen idee wat er gebeurt, wie of wat het is. Op het moment dat ik besprongen word, dringt het ineens tot me door, dat er ineens een paar harige poten naast me staan.

Precies op dat moment voel ik iets bij me binnendringen, mijn geile kut in. Snel gaat het in mijn kut heen en weer en word ik in een sneltrein tempo geneukt. Ja film me als ik mijn kale kut mastubeer tot ik een orga Lekker in het zonnetje mijn kale natte kut mastuberen.

Dikke slet houd wel van een geile bef beurt. Voor een hoger cijfer speelt hij wel met de hangtieten va Met de vibrator mijn natte kale kut met piercing mastuberen. Ja trek je af tot je op mijn mond klaar komt. Jaaa laat de sperma komen en spuit mijn mond vol sperma.

Jaaa spuit mijn mond vol sperma. Spuit je sperma op mijn gezicht en in mijn mond. Ze schud met haar dikke kont waarna ze de kale kut mastub Spuit de sperma op mijn kleine tietjes. Na het spelen met haar tieten vingert de milf haar kale kut.

Ze trekt aan zijn lul als terwijl hij haar dikke teiten z Volslanke geile meid gevingerd en gebeft. Lekker de sperma in de mond van deze Aziatische spuiten. De milf mastubeerd met een vibrator tot een orgasme.

.

Sex in weert prive ontvangst landen

  • Sex 20 euro lekker geil mokkel
  • 576
  • Prive escort enschede sex date de
  • Ze komt gillend klaar gratis pje
  • 208

Lesbische orgie body to body massage maastricht


Sex in het bos met mijn vriendin 06m: Pijpen met een grote lul 01m: Cute naakt meisje spelen op videocamera 03m: Sabrina Nichole Is Home Alone 02m: Schitterend naakt meisje maakt seks 06m: Naakt meisje met zeer grote tieten 08m: Orale seks met een grote lul 02m: Anale seks met een sexy blonde meisje 9m: Een meisje uit University maakt seks met een zwarte man 9m: Milf met sexy naakt lichaam neukt met een jonge kerel 1m: Aziatisch meisje zuigen en slikken met een zwarte 12m: Meisje in drietal seks met twee jongens 11m: Meisje speelt met dildo in de kutje 8m: Naakte vrouw met losse tieten op het strand 3m: Grote borsten op het strand 6m: Paar maakt sex op een openbare weg 5m: Candid camera toont lul in het openbaar 3m: Zwarte kerel heeft twee vriendinnen waardoor orale seks voor hem 1m: Blonde met een grote zwarte lul in haar mond 1m: Een sexy vrouw maakt anale seks met een dildo 5m: Witte vrouw zuigt een zwarte lul 7m: Orale seks en dick in pussy met zwarte man 2m: Sexy rijpe vrouw met haar zwarte man in de badkamer 1m: Gepassioneerde seks tussen blonde vrouw en zwarte man 3m: Geile vrouw geneukt door beste vriend van man 2m: Een amateurmoeder doet handjob op het strand 0m: Een super sexy vriendin probeert anale seks 7m: Vrouw maakt orale seks in de auto met een vreemde 1m: Vriendin geneukt door beste vriend 14m: Vriend voor sex voor mijn vrouw 5m: Een zwarte man ejaculeert op een vrouw 0m: Een volwassen vrouw masturbeert terwijl ze is kijken naar porno op TV 7m: Brunette vrouw geeft geweldige pijpbeurt 7m: Uitstekende amateur orale seks met vrouw 3m: Meer geile filmpjes uit categorie Masturberen.

Kijk hoe ik met mijn dikke tieten speel en mijn kale kut Hang tieten en een behaarde kut die ze vingert tot ze een Sexy lingerie grote hang tieten mastuberen en een orgasme. Sexy lingerie hang tieten en de kut mastuberen tot een or Grote negerinnen hang tieten en de kut mastuberen. De vette hang tieten teef laat haar kale kut beffen. Geile milf met hang tieten en behaarde kut mastubeerd. Kreunend en gillend krijgt dit blondje met grote hang tie Sexy lingerie blond hang tietjes en een kale kut.

Hang tieten en een behaarde kut die ze masturbeert. Ze showt haar hang tieten en masturbeert tot ze een orgas Jaaa kijk hoe ik mijn kale soppende kut mastubeer. Ja film me als ik mijn kale kut mastubeer tot ik een orga Lekker in het zonnetje mijn kale natte kut mastuberen. Dikke slet houd wel van een geile bef beurt.

Sex bios hengelo tranny sex dating


Jaaa kijk hoe ik mijn kale soppende kut mastubeer. Ja film me als ik mijn kale kut mastubeer tot ik een orga Lekker in het zonnetje mijn kale natte kut mastuberen. Dikke slet houd wel van een geile bef beurt. Voor een hoger cijfer speelt hij wel met de hangtieten va Met de vibrator mijn natte kale kut met piercing mastuberen. Ja trek je af tot je op mijn mond klaar komt. Jaaa laat de sperma komen en spuit mijn mond vol sperma.

Jaaa spuit mijn mond vol sperma. Spuit je sperma op mijn gezicht en in mijn mond. Ze schud met haar dikke kont waarna ze de kale kut mastub Spuit de sperma op mijn kleine tietjes.

Na het spelen met haar tieten vingert de milf haar kale kut. Ze trekt aan zijn lul als terwijl hij haar dikke teiten z Volslanke geile meid gevingerd en gebeft. Lekker de sperma in de mond van deze Aziatische spuiten. Het lag er uit voor ik het wist, maar het paste wel bij m'n bouwvakkers uiterlijk.

We kregen allebei een rode kop en ze vroeg of ik wat kwam drinken. Terwijl ze voor me naar binnenliep zag ik dat ze een bikini onder het jurkje droeg. Binnen dronken we limonade en ze vroeg of ik de vernieuwde bovenverdieping al had gezien. Omdat de ramen boven dicht waren was het binnen nog heter dan buiten. In de gang deed ik m'n vieze schoenen uit om de vloerbedekking te sparen. Jose trok d'r jurk uit en ik zag een prachtige kont in een mooi strak bikinibroekje.

D'r volle tieten zaten in d'r bovenstukje dat achter vastgeknoopt zat. Daar was ik het zeker mee eens. M'n pik begon het krap te krijgen in m'n broek. De bikini was dun en ik kon duidelijk d'r grote tepels zien. Ik ben laatst zo verbrand. Ze genoot weer duidelijk van de aandacht en de massage die ik gaf. Toen d'r rug gedaan was draaide ze zich om en deed het bovenstukje af.

Ik begon d'r borsten in te smeren maar ze pakte me vast en we rolden over het bed. Plots zat ze boven op me. Het was behoorlijk krap in m'n broek. De geile Jose drukte zachtjes op m'n pik die in m'n broek klem zat.

Gelukkig haalde ze snel m'n riem los. M'n broek en onderbroek volgden. Met een hand pakte ze m'n lul vast en met d'r mond likte ze langzaam langs m'n pik omhoog. Steeds tot net voor de rand van m'n eikel. Het maakte me ontzettend geil.

Nu begon ze ook aan m'n eikel te likken en te zuigen. Steeds meer ging er in. Toen ik dreigde klaar te komen stopte ze en zei: Ze begon de sperma over d'r tieten uit te smeren en likte d'r mond schoon. We zoenden innig en bleven een poosje zo liggen. Ze trok d'r natte broekje uit en ik zag een heerlijk kaal poesje. Ze was hartstikke nat en lag zich daar te vingeren terwijl ik toekeek.