Lik mijn kut likken aan borsten

lik mijn kut likken aan borsten

.

Prive sex zwolle kutpiersinglik mijn kut likken aan borsten

.

Ik begin hem te zoenen en stevig drukt hij mij tegen zich aan. Fuck, hij is lekker. Ik voel hem hard worden. Hij tilt mij op en zet me op het aanrecht. Zijn handen gaan onder mijn shirt en ik voel zijn duimen over mijn tepels gaan.

Ik voel een hittegolf door mijn lichaam gaan terwijl hij mijn nek begint te zoenen. Hij trekt mijn shirt uit en zoent me weer in mijn nek. Langzaam gaat hij naar beneden tot hij bij mijn borsten is. Zachtjes likt hij mijn ene tepel terwijl hij mij aan blijft kijken. Zijn hand gaat naar mijn andere borst en zachtjes begint hij in mijn andere tepel te knijpen. Ik kreun hard terwijl ik mijn benen steviger om hem heen sla.

Ik pak zijn gezicht en begin hem weer te zoenen terwijl ik met mijn handen over zijn borst glijd. Hij staat precies op de goede hoogte en ik voel zijn steeds harder wordende lul tegen mijn kutje aan. Ik buig naar voren en glijd met mijn handen naar zijn boxer.

Met mijn vingers ga ik onder het randje van zijn boxer tot ik bij zijn lul aan kom. Zijn boxer wip ik over zijn harde lul heen en trek hem verder uit. Ik leg mijn hand eromheen en begin hem zachtjes af te trekken. Ik hoor hem sneller ademen terwijl hij mij weer in mijn nek zoent.

Opeens tilt hij mij weer op en legt hij mij op mijn bed. Meteen gaat hij op zijn knieën zitten en trekt mij aan mijn heupen naar hem toe. Hij duwt mijn benen uit elkaar en gaat met zijn vingers over mijn dijbenen. Ik kreun van geilheid en sluit mijn ogen om te genieten van wat er gaat gebeuren.

Ik voel zijn tong over mijn dijbeen gaan en met zijn vingers laat hij zachtjes over mijn schaamlippen glijden. Ik wil zo graag dat hij mij likt of vingert, maakt niet uit wat, maar hij blijft het uitstellen. Nog steeds glijden zijn handen over mijn billen, benen, buik, kutje.

Ik voel hem overal. Ik kom omhoog en ondeugend kijkt hij mij aan. Hij blijft mij lachend aankijken terwijl hij met zijn tong weer over mijn dijbeen gaat en net voor mijn kutje stopt.

Men wat zeg ik allemaal. Ik heb het niet meer. Ik laat me naar achter vallen en sluit mijn ogen weer. Ik voel zijn warme tong terwijl ik hard kreun. Zijn handen voel ik nog steeds overal. Over mijn benen, mijn billen, mijn buik. Hij knijpt overal en zet zijn nagels in mijn vel. Dan stopt hij met likken en ik kijk op. Hij kijkt me aan terwijl hij met zijn vingers over mijn clitje gaat.

Hij wrijft een paar keer voor hij twee vingers diep in me laat glijden. In een reflex gooi ik mijn bekken omhoog en voel hoe hij nog dieper in mij naar binnen glijdt. Kreunend geniet ik van het gevoel.

Hij begint mij ook weer te likken. Likkend begint hij mij steeds harder te vingeren. Ik houd het niet meer en kreun steeds harder.

Met zijn vingers in mij begint hij tegelijk mijn clitje te masseren met zijn duim en komt omhoog. Aan zijn arm trek ik hem naar me toe en begin hem wild te zoenen. Opeens pakt hij mij bij mijn heupen en gooit me op mijn buik. Hij trekt me naar zich toe en laat zijn lul langzaam in mij naar binnen glijden. Hij begint steeds harder te stoten en ik hoor hem kreunen. Je hebt echt een heerlijk kutje. Steeds dieper stoot hij en ik kreun steeds harder.

Hij trekt mij aan mijn schouder omhoog en gaat door met stoten. Hij begint mij in mijn nek te zoenen en legt zijn hand om mijn nek.

Hard klemt hij zijn hand om mijn keel en het wordt licht in mijn hoofd. Als hij mij loslaat kreun ik hard terwijl mijn longen zich weer vullen met zuurstof. Geschrokken sprong ik achteruit en stuurde hem weg, ik ging opnieuw onder de douche en kleedde mij aan.

Die avond overdacht ik alles in bed en raakte alleen bij de gedachte weer opgewonden. Enkele dagen later liet ik hem op mijn kamer en kleedde mij uit en ging op mijn knien voor hem zitten en duwde onze neuzen tegen elkaar en streelde zijn kop, zijn tong gleed over mijn gezicht en toen ik mijn borsten aanbood begon hij deze te likken. Mijn lichaam tintelde nu van opwinding en spanning en mijn spleetje werd al vochtig en liet hem nog even zijn gang gaan voordat ik mij achterover liet zakken en bood hem mijn spleetje aan.

Zijn koude neus raakte als eerste mijn lipjes en bezorgde mij een rilling voordat zijn warme ruwe tong over mijn lipjes gleed, bij elke lik raakte ik meer opgewonden en mijn spleetje natter. Zijn krachtige tong duwde mijn lipjes uit elkaar en glipte enkele keren naar binnen en raakte mijn clitoris en bracht mij op het randje van een orgasme en hield mij daar voor mijn gevoel oneindig voordat een warme golf door mijn lichaam trok en ik verkrampte en vervolgens ontspande.

Mijn spleetje was nu supergevoelig maar hij bleef mij likken zelfs toen ik mijn benen dicht deed bleef hij proberen. Het duurde nog even voordat ik van dit heftige orgasme was bekomen en me weer bewust werd van mijn omgeving, Max zwierf om me heen en probeerde nog steeds mijn spleetje te likken, onder zijn buik zag ik zijn rode lul hangen.

Ik kwam overeind om zijn lul eens beter te bekijken maar hij bleef om mij heen draaien totdat ik hem bij zijn halsband vastpakte, voorzichtig raakte ik zijn lul met mijn vingertopje aan, het was warm, vochtig en glibberig, ik rook daarna aan mijn vinger om er vervolgens aan te proeven. Ik wist dat jongens zich aftrokken maar niet hoe, zachtjes wreef ik langs zijn lul maar er leek niets te gebeuren.

Ik stuurde hem weg met zijn stijve lul en ik ging mijzelf wassen. Slechts enkele dagen later liep ik samen met hem in het park, zoals zo vaak liep hij los maar deze keer ging hij ervandoor. Het koste mij weinig moeite hem terug te vinden, op een klein grasveldje draaide hij om een andere hond. Normaal loopt dit nogal eens op vechten uit dus liep ik naar hem toe maar dit zag er vriendelijk uit en bleef op enige afstand van ze.

Ze draaiden om elkaar en besnuffelde elkaar tot die ander hond voor Max stil bleef staan. Max snuffelde aan de achterkant en sprong er toen op, ik zag zijn rode lul onder zijn buik bungelen. Max had een teefje gevonden schoot er door mijn hoofd, zijn heupen begonnen te bewegen, eerst langzaam maar wat later sneller tot hij een jankte en stil op haar rug bleef liggen.

Hij gleed vreemd van haar rug en bleef kont tegen kont staan, toen ik dichterbij kwam zag ik zijn lul nog in haar zitten, na een minuut of 10 kwamen ze eindelijk los van elkaar. Zijn rode lul was nu groter dan ik hem had gezien en had een verdikking waardoor hij vermoedelijk vast had gezeten, hij begon zichzelf schoon te likken terwijl het teefje wegliep.

Een week later was is een avond alleen thuis en bracht Max naar mijn kamer, ik wist nog niet wat ik ging doen en voelde mij zenuwachtig maar trok mijn kleren uit. Ik knielde voor hem en hij herinnerde zich onze vorige bijeenkomsten, een lik over mijn gezicht werd gevolgd door heerlijke likken over mijn borsten. Ik raakte weer opgewonden van mijn hond, mijn harde tepels tintelden onder zijn ruwe tong en mijn spleetje werd vochtig en het duurde dan ook niet lang voordat ik achterover lag en mijn benen voor hem opende en zijn ruwe warme tong op mijn lipjes voelde terwijl zijn ruwe vacht langs mijn dijen schuurde.

Een enkele keer drong zijn tong tussen mijn lipjes en bracht mij in de hemel, maar deze keer wilde ik niet klaarkomen. Mijn kutje droop van het vocht toen ik overeind kwam en met beide handen zijn kop omhoogtrok, hij likte mijn gezicht terwijl ik hem toesprak.

Max de vorige keer heb jij mij laten komen en ik jou niet, deze keer is voor jou. Jij bent al lang mijn maatje door dik en dun daarom mag jij mijn eerste zijn, ik vertrouw op jou ervaring. Ik draaide mijzelf om en ging op handen en knien zitten, tussen mijn gespreide benen door kon ik hem zien.


Gratis sex zoetermeer sex hoogeveen


lik mijn kut likken aan borsten

Kale natte poes anaal nueken


lik mijn kut likken aan borsten