Erotische massage hotel homo pjes

erotische massage hotel homo pjes

...

Sex date emmen strak tiener kutjeerotische massage hotel homo pjes

...

Soort aanbieder Particulier Geverifieerd Ja 3 Nee Aangeboden 18 Gevraagd Ja 10 Nee Relevantie Datum nieuw naar oud Datum oud naar nieuw Prijs hoog naar laag Prijs laag naar hoog.

Dit is een erotische advertentie. Indien je ouder bent dan 18 jaar kan je doorgaan. Toon 15 Toon 25 Toon 50 Toon Op de volgende pagina's treft u erotisch getinte advertenties aan. Deze pagina's zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. Samen met u wordt er gezocht naar een passende oplossing voor uw klacht: Voor welke klachten gaat u naar een handtherapeut? U kunt bij ons terecht voor al uw arm-, hand- en pols problemen.

Veel voorkomende klachten zijn: Maatwerk spalken Indien nodig maken wij, direct op locatie of bij u aan huis, een maatwerk spalk die perfect past. U hoeft er niet op te wachten. Reageer tussen 20 en 26 januari via www. Voor iedereen van 55 jaar en ouder start verhuur: Bel 24 68 of ga naar www. Of liever avontuurlijk schaatsen? Allebei kan natuurlijk ook! Soms gaat het zelfs echt sneeuwen!

Geen schaatsen tot je beschikking? Bij IceFun Sportiom zijn ook schaatsen te huur. Tussen al het plezier door kun je even bijkomen in de snackcorner, op het terras of in het kruidenbad, de whirlpool of de stoomcabine. Peuters en kleuters worden om De ϐilm start om Naast het bekijken van de wagens in aanbouw en de koetsen in de koetsenhal kunt u genieten van Oeteldonkse muziek verzorgd door verschillende carnavalsverenigingen.

De liederen die daarbij horen zingt ze zelf, begeleidt met akoestische instrumentjes. Ook gaat u meer horen over de Jeneverbesboom, een sprookje van Grimm. Ze sluit af met een grappig verhaal over haar memeke, haar grootmoeder. Voor de pauze zijn er drie vertellers met een kort verhaal: Tijdens dit concert gaan ze op reis door de muziekgeschiedenis. Ze laten niet alleen koorwerken zonder samenhangende tekst klinken zoals het bekende Vocalise van Rachma- ninov maar brengen ook een muzikale ode aan de drank.

Jelmer Wijma is een autodidact. Tekende al vanaf de lagere school. Op de middelbare school tekende hij portretten van zijn klasgenoten.

Later ging zijn passie vooral naar klei- ne voorwerpen uit de omgeving. Eerst veel getekend met kleurpotlood en ϐijnschrijver. Daarna met waterverf en pastelkrijt. De laatste jaren met aquarelpotlood en acrylverf. Zijn werk noemt hij zelf: Door het zoeken naar onderwerpen in de onmiddellijke omge- ving vindt hij zaken die wij dagelijks tegenkomen en waar onze ogen achteloos aan voorbijgaan. Ponten, Vliertstraat 20 in Vught.

Entree is 1,50 euro. De en- tree is gratis. Deze bijeenkomst vindt iedere 3e dinsdag van de maand plaats. Een fysiotherapeut en een wijkverpleegkundige zijn aanwe- zig om samen met de aanwezigen deze website zelf uit te proberen en toe te lichten hoe deze website mantelzorgers in het dagelijks le- ven kan ondersteunen. U kunt er erva- ren wat stembevrijding voor u kan betekenen. Vervolgens is er de mo- gelijkheid om deel te nemen aan vervolgtrajecten.

Info en aanmel- den op www. Bossche politici nemen hierin de politiek en hun eigen functioneren daarin op de hak. De deelnemers zullen ook dit jaar strijden voor de wisseltrofee, die momenteel in handen is van oud-wethouder en oud-raads- lid Jeroen Jeroen Weyers van de PvdA. Kin- deren gaan werken met veel ver- schillende materialen en technie- ken. De bedoeling is om zelf hippe knutsels te maken met schaar, lijm, stof, naaimachine, vilt, stempels, kralen enz.

De kosten bedragen 35 euro voor een strippenkaart met 5 strippen. Alle materialen en consumpties zijn inbegrepen. Peter Twisk verzorgt het verhaal over de vleermuizen. Het trio van in- ternationaal gepokt en gemazelde topviolisten speelt prachtige ter- zetti van Ysaÿe, Taneyev en Kodály. Fiddler Paul plaats bij Muziekcafé Lohengrin. Bij een folksessie zit iedereen om de stam- tafel of in een kring om samen o. Een folksessie is geen optreden, maar een samen- spel. Iedereen die een instrument bespeelt of zingt is welkom om aan te schuiven en mee te spelen, onge- acht niveau of traditie.

Morgen klaart het op. In deze show is Pepijn geen jongetje meer, maar een meneer. Een meneer die niet gemaakt is voor de 21e eeuw. Hij is gemaakt om in een berenvel voor zijn grot te zitten en boegoeboegoe te roe- pen. Nu ligt hij thuis op de bank met al zijn oerinstincten en over- levingsmechanismen. En dan klaart het op. Pepijn Schoneveld is bekend van zowel televisie als ca- baret. Kaarten via 55 88 of www. Van Jeroen Bosch tot Charlie Hebdo Aan het begin van het Jeroen Boschjaar en iets meer dan een jaar na de aanslag op het Franse satirische maandblad Charlie Hebdo, praten ze op zondag 17 januari van Jhero- nimus Bosch maakte eigenlijk al cartoons of karikaturen, weliswaar geschilderd.

Hij hield de mens al een spiegel voor. Door de eeu- wen heen is uitgebreid gebruik gemaakt in pamϐletten, spotprenten en cartoons van de kracht van het beeld. Eric Lamers is verzame- laar en lieϐhebber van cartoons en is, in de verte, familie van de Bossche illustrator, cartoonist en kunstenaar Herman Moerkerk Hij bezit een uitgebreide verzameling van cartoons en verdiepte zich in de geschiedenis en ontwikkeling van de cartoon.

Aan de hand van krachtige voorbeelden uit zijn verzameling gaat hij in gesprek met Frans van Gaal. Na de pauze spreekt Henk Langenhuijsen met Miesjel van Gerwen, bekend cartoonist en kunste- naar, onder meer voor het Brabants Dagblad. Aanmelden is aan te bevelen en kan via achter- denpoort outlook. Hij leefde tussen licht en duisternis, als een geniale kunstenaar en als moordenaar. Een toegewijde katholiek en zondaar.

Geliefd en gehaat, maar niet vergeten. Caravaggio verander- de de kunstwereld van zijn tijd. En nu, jaar later, gevierd en bewonderd, en nog steeds de vader van de moderne kunst genoemd. Zondag 17 januari om Vooraf is er een lezing over de schilder Caravaggio door de van oorsprong Russische docente en schrijf- ster Sandra Geller, daarna is er een Barokconcert door violiste Marieke Keser en cellist Alex Geller te zien en na de lunch kunt u kijken naar de ϐilm Caravaggio van Derek Jarman.

Info en kaarten www. Het verhaal gaat over Joske. Ze is voor het eerst alleen thuis. Natuurlijk kan ze heel goed op het huis passen, zelfs als er een monster op zolder zit. Maar zit er echt een monster op zolder? En wat doe je dan? Je tovert gewoon een superheld te voorschijn, die nergens bang voor is. Reserveren en informa- tie: De expositie laat een selectie zien van het werk van de Rotterdamse ϐilm- en ontwerpstu- dio From Form.

From Form maakt ϐilms, ruimtelijk- en titelontwerp. Hun werk wordt gekenmerkt door een sterk graϐisch thema. From Form grijpt graag terug naar ana- loge ϐilmtechnieken en handmade setdesign en combineert deze met een subtiele digitale laag. In de expo laten zij drie kenmerkende ϐilms zien. Deze worden verweven in delen van de set, met schetsen en props die een kijkje geven in hun keuken.

De tentoonstelling duurt tot en met 31 januari en is geopend van donderdag tot en met zondag van Van Mens tot Mens Gesprek en aandacht voor zieken die niet meer beter kunnen wor- den. Iris Kroes, de winnares van The Voice Of Holland , weet Nederland nog steeds kippenvel te bezorgen met haar mu- ziek.

Iris staat bekend om haar unieke combinatie van harp en zang en met haar nieuwe theatershow wil ze laten zien en horen hoe onweerstaanbaar haar muziek is: Samen met haar mu- zikanten laat ze prachtige nieuwe songs horen maar zal ook naast haar eigen repertoire liedjes ten gehore brengen die op haar muzikale pad kwamen en een speciale betekenis voor haar hebben.

Iris Kroes - Irisisti- ble is te zien op zaterdag 23 januari om De boerderij die ze bou- wen, nadert zijn voltooiing. Het erf is vol, met struiken, dieren en hier en daar een tractor. De bouwers zijn bezig met het inrichten van huis en haard. Vooral de keuken krijgt veel aandacht.

Aan dit onder- deel heeft lego nog niet gedacht. Het vereist enige inventiviteit om aan die wens te voldoen. Moeder roept voor de theepauze. Een geliefde onderbreking, voor- al om het lekkers dat naast de theekop komt te liggen. Nu grijpen de kinderen het ook aan om mij op de hoogte te brengen van actuele be- levenissen.

Ze vertellen over het jongste schoolproject. Dat ging over de spijsvertering. Om een en ander goed te situeren hebben ze op be- hangpapier de omtrek van hun lichaam getekend. Daarna hebben ze daar de organen in geplaatst. Vooral de meisjes hebben die opdracht met grote precisie opgevolgd. Elk orgaan heeft zijn speciϐieke vorm. En de darmen hebben de grote hoeveelheid kronkels die wij ervan ver- wachten.

Ik hoef niets te benoemen. Vol verve laten de kinderen zien wat zich waar in hun lijf bevindt. Dan deelt moeder het lekkers uit, een soort gevulde koek.

Moeder had dat al voorzien. Kleindochter vindt enige uitleg gepast. Waarop haar zus reageert: Jij bent nu anders ook spijs aan het verteren hoor! Ook daar komt uitleg bij.

De tweeling was met vader en moeder in een klein natuurmuseumpje. Toen waren ze nog een beetje huiverig voor de vogelspin die ze vast mochten houden. In het museumpje van de foto vormden spinnen de kern van de tentoonstelling. Waaronder 30 soorten vogel- spinnen. Deze keer was er geen angst te bespeuren bij het op de hand nemen van de harige dieren.

Sterker nog, kleindochter bekeek ze met grote interesse van alle kanten. Als het goede genoten is, verdwijnen de kinderen weer naar hun boerderij. Die is bijna af. De jongens komen erbij. Samen worden ze een dierenfamilie, bestaande uit moeder koe, vader geit, zoon schaap en dochter kip. Moeder heeft haar antwoord klaar: Voor de vijfde keer organiseert W2 Poppodium i.

Shop bij de ppopulaire elekttronica webshops en aankoop een Bol. Wij helpen je dit doel te bereiken met ons 3D Business concept: Koude acquisitie, warm aanbevolen Aanmelden via regio-business. Die eerste avond zat direct vol en ook de jaren erna bleef Thais Restaurant Lai Thai een goedbezochte horecagelegenheid. Eind besloot eigenaar Hein Peterse ech- ter na ruim 23 jaar de deuren te sluiten en het wat rustiger aan te gaan doen. De afhaaltoko gaat wel door.

Deze is nu gevestigd in het oude restaurant. Iedere woensdagavond zingen de leden allerlei liederen en dat al jaar lang. Bezoek vrijblijvend een van de zangavonden om de sfeer te proeven. Deze vinden plaats op de woensdag van Iedereen is meer dan welkom! Meer informatie is te vinden op www. De cursisten mogen zelf kiezen wat ze willen maken en nemen hun eigen naaimachine mee. Van begin tot eind wordt er geholpen bij het proces vanaf het patroon tot het uiteindelijke resultaat.

Beide personen zijn al van jongs af aan creatief bezig met de naaimachine. Riet is coupeuse en heeft al vele jaren naailessen gegeven in Gouda. De naailessen worden gegeven op donderdag- avond van Bij voldoende deelnemers willen ze ook lessen gaan geven op maandagochtend van Neem gerust even contact op voor meer informatie; mail naar info nicolekidsart.

Verkeersveiligheid en milieu staan hierbij centraal. U kunt bij ons terecht voor alle automerken en bijbehorende service. Bij MerkService hebben we altijd vlijmscherpe aanbiedingen. Kijk hiervoor ook op www.

Kijk voor onze aanbiedingen op www. Oedenrode Schijndelseweg 17a Tel. Goed opgeleid en met ruime ervaring in de autobranche. Samen staan zij garant voor kwaliteit en echte service, voor alle merken natuurlijk!

Volgens voorschriften fabrikant Bij MerkService werken we altijd volgens de voorschriften van de fabrikant. U kunt bij ons kiezen tussen de originele onderdelen of de vaak goedkopere huismerken. U houdt dus uw fabrieksgarantie.

Vaste onderhoudsprijzen Wij werken met vaste onderhoudsprijzen zodat u nog beter weet waar u aan toe bent. Ongeacht het merk of de leeftijd van de auto. U weet altijd vooraf wat de kosten zijn. Lekker dichtbij Waarom elders gaan als het ook dichtbij, goedkoper en persoonlijk kan. Wilt u mee kijken met onze ervaren monteurs tijdens de repa- ratie? Vrij, za, zo en feestdagen U hebt de keuze uit een 2 uurs- of 2,5 uurs-arrangement. De arrangementen zijn incl.

Pollevie is geopend op haar nieuwe locatie. Enkel op vertoon van deze advertentie, graag uitgeknipt meenemen. Grote Kerk 17 Vlijmen T. Ma tm Zo Bijna 50 verschillende modellen van verschilende Topmerken, rechtstreeks van de Fabrikant, dus zonder tussenhandel.

E-Bikes voor senioren en voor jonge mensen zowel dames als heren. Altijd voorzien van de beste componenten en met 2 jaar garantie. Als aankomend hovenier assisteer je de hovenier bij de complete aanleg van tuinen bij particulieren en bedrijven. Ervaring in het groen, enige plantenkennis en secuur werken is belangrijk in deze functie. Het is belangrijk dat je deze taken zelfstandig kunt uitvoeren en goed met mensen overweg kunt.

Overige functie-eisen voor beide vacatures: Door onze sterke groei zijn wij voor dit team op zoek naar een: Meer informatie kun je op onze website www. Uw tuin in goede handen! Het aanleggen van gazons met graszoden is erg afwisselend. Iedere dag werk je met een vast team op een andere plaats in Nederland of België in een andere tuin. Dan is een baan bij Gras en Groen iets voor jou!

Daarnaast ben je in het bezit van goede contactuele eigenschappen. Je wordt verantwoordelijk voor een team en het afgeleverde werk. Voor meer informatie kijk op: Binnen Gras en Groen Graszoden werken wij met een jong en ambitieus team.

Door onze sterke groei zijn wij op zoek naar: Tandartspraktijk van Spaendonck is gevestigd in Sint-Michielsgestel. Wij zijn een moderne groepspraktijk waar 3 tandartsen, een mondhygiënist, 4 assistentes en een officemanager werkzaam zijn.

Wij zoeken een representatieve, dienstverlenende, assistente met ruime werkervaring in de tandheelkunde. Goede computervaardigheden is een pré.

Ben je gemotiveerd en zou je willen werken in een leuke praktijk waar kwaliteit voorop staat? Stuur ons een brief of email met daarin je CV en je motivatie waarom jij voor ons de kandidaat bent die we zoeken! Tandartspraktijk van Spaendonck T.

U vindt er ook alle openingstijden en adressen van gemeentelijke diensten. De gemeente op sociale media: Stadskantoor, Wolvenhoek 1 Maak voor uw bezoek aan de gemeente altijd een afspraak.

Dat kan gemakkelijk via www. Actueel Wie woont er drie voordeuren verderop? Julian Pijnenburg en zijn vriendin Sanne van de Griendt hebben geen idee wie er drie voordeuren verderop bij hen in de straat woont. Bij de meeste bewoners van De Overlaet-West in Rosmalen is het niet veel beter.

Daar moest maar eens verandering in komen, vinden ze. Toen hij in De Overlaet-West kwam wonen, besloot hij zich ook daar voor de wijk in te zetten. Maar eenvoudig is het niet om wat te ondernemen. En na vijven komen we allemaal moe thuis.

Zie dan maar eens iets van de grond te krijgen. Voorbeelden In andere wijken gebeuren al veel leuke dingen. Sanne somt in rap tempo voorbeelden op: Dat is niet alleen gezellig maar ook handig als je elkaar eens nodig hebt. Straten worden uitgenodigd om met ideeën op de proppen te komen om onderlinge contacten te versterken.

Een of meer prijswinnende straten krijgen vervolgens geld uit het fonds om een bedacht idee uit te voeren. Ze werken nog aan een wedstrijdreglement. We gaan geen gemeenschapsgeld uitgeven aan een feest met een hoop vlees en drank. Maar daar komen we wel uit. In deze serie een aantal voorbeelden. Informatiebijeenkomst Graduate School Wanneer: Kloostercomplex Mariënburg, Sint-Janssingel 92 Misschien hebt u er al van gehoord?

Vanaf september start de universitaire masteropleiding Data Entrepreneurship Graduate School in het kloostercomplex Mariënburg. De gemeente organiseert samen met vastgoedeigenaar Kadans een informatiebijeenkomst.

De gemeente is blij met deze prachtige invulling van het klooster, waar in het verleden ook decennia lang onderwijs is gegeven. Aanmelden Graag horen wij van u of wij op uw komst mogen rekenen!

Aanmelden voor deze avond kunt u doen door vóór 26 januari een mail te sturen naar marienburg s-hertogenbosch. We ontmoeten u graag op dinsdag 2 februari aanstaande. Tijdens de kerstboomverbranding treffen inwoners van De Overlaet-West in Rosmalen elkaar. Werkzaamheden Onderstaande werkzaamheden starten binnenkort.

Kijk voor alle actuele werkzaamheden op www. Lange Putstraat Op 18 januari start aannemer Van Rosmalen met de aanleg van parkeervakken langs de Lange Putstraat en worden oneffenheden in het straatwerk hersteld. De werkzaamheden duren in totaal twee weken. In deze twee weken wordt de Lange Putstraat 2 x 2 dagen afgesloten voor alle verkeer. Bereikbaarheid Op 18 en 19 januari wordt de Lange Putstraat twee dagen afgesloten van de Verwersstraat tot en met de Korte Putstraat. Op 19 januari vanaf Op 25 en 26 januari wordt de Lange Putstraat twee dagen afgesloten tussen de Korte Putstraat en de Parade.

Op 26 januari vanaf Kijk voor omleidingsroutes op: Bel dan de heer J. Draaibrug tijdelijk afgesloten Wanneer: Door een mechanisch defect kunnen we de brug niet meer bedienen. De onderdelen die nodig zijn om de brug te maken, zijn speciaal ontworpen, gemaakt en worden vanaf 18 januari gemonteerd. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik blijven maken van de draaibrug. Meer informatie Voor vragen bel met de specialist R.

Informatie over vergunningen en procedures vindt u voortaan op: U kunt daar bijvoorbeeld bekijken voor welke activiteit de gemeente een vergunning verleent of welke regelingen worden vastgesteld.

Zoek op onderwerp of via een plattegrond. U kunt zich aanmelden voor de e-mailservice van overheid. Bestuurscentrum, Achter het Stadhuis Op dinsdag 26 januari vindt om De agendapunten staan hieronder.

Actuele informatie vindt u op www. Bestuursraad Engelen en Bokhoven De bestuursraad voor Engelen en Bokhoven houdt op maandag 18 januari om Als u in deze vergadering in wil spreken, kunt u dit vooraf melden bij de heer M.

Empel en Meerwijk De bestuursraad voor Empel en Meerwijk houdt op woensdag 20 januari om Wilt u in deze vergadering inspreken? Meld dit dan van tevoren bij de heer H.

Brakkee, voorzitter van de bestuursraad, tel. Exploitatie horeca- inrichtingen Alcoholvrije horeca-inrichtingen moeten op grond van artikel 2. Aanvragen vergunningen alcoholvrije horeca-inrichting Naam: Deltalaan , JT Rosmalen Naam horeca-inrichting: Voor meer informatie belt u de afdeling Openbare Orde en Veiligheid, tel.

Voor meer informatie belt u mevrouw M. Kaspers van de afdeling Openbare Orde en Veiligheid, tel. Op grond van de Wet Personenvervoer mogen gemeenten aanvullende kwaliteitseisen stellen aan het straattaxivervoer. De verordening is terug te vinden op www. Bijna alle aangevraagde vergunningen worden aan de monumenten- en welstandscommissie voorgelegd.

De vergaderingen van de commissie zijn openbaar. Wilt u bij de behandeling van een aanvraag aanwezig zijn, neem dan contact op met het Omgevingsloket.

De vergaderdata en de agenda voor de vergaderingen van deze commissie staan op www. Als u nog vragen hebt of als u onderstaande aanvragen wilt inzien, neem dan contact op met het Omgevingsloket, tel. De activiteiten mogen direct worden gestart. De vergunningen worden aangevraagd op grond van artikel 5: De vergunningen betreffen verkoop in gehele gemeente, met uitzondering van de binnenstad en enkele recreatieplassen.

Voor meer informatie belt u mw. Kaspers van de afdeling Openbare orde en veiligheid, tel. De activiteiten mogen niet worden gestart. De werkzaamheden mogen niet direct worden gestart. Wet milieubeheer Ingediende meldingen op basis van art.

Balkweg 3 veranderen bedrijf Cofely Refrigeration BV Karrenstraat 77 tijdelijke horecabedrijf gedurende carnaval Oeteldonks Feestpaleis Rijksweg 63, Nuland uitbreiding bedrijf Techval BV Tegen bovengenoemde melding en staat geen mogelijkheid tot bezwaar en beroep.

De meldingen liggen niet ter inzage. Voor meer informatie, neem dan contact op met het Omgevingsloket, tel. Dit dol- komische stuk is geschreven door Lisette Leenders.

De regie is in han- den van Rien van Rooij. Verwacht een kluchtige komedie vol lust en bedrog. Tijdens jaarlijkse feestavonden werden er sketches opgevoerd. Dit breidde zich gaandeweg uit tot avondvullende blijspelen of kluch- ten.

Per voorstelling zijn er verder nog een paar vaste medewerkers die geen lid zijn, maar wel allerlei belangrijke werkzaam- heden verrichten zoals decor, kap, grime, foto en video. We delen alle- maal het enthousiasme voor en het plezier in toneelspelen zonder allu- res en pretenties. Humor, verwikkeling, verwarrin- gen en kleurrijke personages spe- len hierin een hoofdrol.

Spe- lers mochten vervolgens een voor- keur uitspreken voor een rol. Voor de zomervakantie zijn we bij elkaar gekomen tijdens een BBQ en is de definitieve rolverdeling bekend ge- maakt. De spelers konden daarmee de vakantie benutten om zich in te lezen in de teksten. Sinds begin september is er wekelijks geoe- fend.

Trampas is Spaans voor bedrog Freek van den Burgh is een advocaat en moet noodge- dwongen onderduiken voor een wraakzuchtige gevangene die ont- snapt is. Om die reden gaan Lucy en Freek onder een andere naam lo- geren in Hotel Trampas. Freek heeft daar ook stiekem een blind- date met zijn chatvriendin. Zijn vrouw mag dit niet weten maar heeft op haar beurt een blinddate met een jonge vent. Problemen sta- pelen zich op wanneer ook hun dochter, een duister figuur en een bemoeizieke schrijfster in het hotel komen logeren.

En wie zijn eigen- lijk die blinddates? Komische ver- wikkelingen ontstaan wanneer diverse vreemde personen el- kaars pad kruisen in dit hotel dat al snel bol staat van verwarring, be- drog, leugens, en Trouw publiek Rob speelt zelf de rol van Petro, de Spaanse ober van het hotel. Onze regisseur Rien van Rooy had van één van de hoertjes een travestiete homo gemaakt. En die mocht ik spelen; in één woord ge- weldig!

Kaartjes kunt u reser- veren via www. Uw oplossing van alledrie de puzzels kunt u sturen naar: Woensdag 20 januari Handig gedaan 8 ; 4. Moet je hebben om heel lang te brommen 8 ; 6.

Spoedig in korte tijd 4 ; 8. Verkeersplein van de troon 7 ; 9. Bierkaai waar je beter niet aan kunt raken 8 ; De nieuwe vegen schoon 6 ; 2. Omgeslagen muzikale poëzie 6 ; 3. Feestelijke hoeveelheid 7 ; 5. Daar in Afrika vindt men geen sla 7 ; 6. Vreemd soort beschadiging 6 ; 7. Bleek roem om te nuttigen? In deze mengelmoes van letters zijn al de onderstaande woorden verstopt. Ze zijn te lezen van links naar rechts, van rechts naar links, van boven naar beneden of omgekeerd of schuin.

Sommige letters worden meer dan een keer gebruikt. Streep alle woorden door. De resterende letters vormen dan regel voor regel van links naar rechts gelezen de oplossing van deze puzzel. Dan maken we graag een afspraak met u zodat we u alles kunnen vertellen over het mentorschap. Iemand die over de persoonlijke belangen van de betrokkenen waakt Wat is mentorschap? Als mentor ben je echt van betekenis voor iemand. De belangrijkste taken zijn; U be- zoekt de cliënt regelmatig, U kijkt kritisch mee naar de zorg en begeleiding, die de cliënt ontvangt en overlegt periodiek met zorgverleners en behandelaars.

Als men- tor ontwikkel je in de loop van de tijd een hechte band met je cliënt. Hierdoor maakt U voor en met uw cliënt het verschil tus- sen een soms ongewenst sociaal isolement en bewuste betrokkenheid bij de samenle- ving. Daar betrekt de mentor de cliënt zoveel mogelijk bij, waarbij de men- tor zoveel mogelijk rekening houdt met de wensen en behoeften van de cliënt. Mentorschap Midden en Noordoost Bra- bant is verantwoordelijke voor het bege- leiden van een goede match tussen mentor en cliënt.

Iedereen is anders, dus niet elke mentor past bij elke cliënt Soms is er na één kennismaking al een klik, soms kost het wat meer tijd. Hierin wordt de po- tentiële mentor begeleid en ondersteund door de coördinator of door een van de regio-ondersteuners.

Een mentor vervult een verantwoordelijke, zinvolle, plezierige en dankbare rol voor de meest kwetsbare mensen in onze samenleving. Wilt u voor hun belangen opkomen. Wilt U mentor worden of weet U iemand die een mentor nodig heeft neem dan contact met ons op.

De vutter voor 20, 27 feb, 6, 13 maart en 10 april Zoek jij een krantenwijk bij jou in de buurt? Meld je dan direct aan via www. Ter ere van dit jubileum worden er gedurende het seizoen meerdere activiteiten en ini- tiatieven ontplooid, ter ondersteuning van de club.

Een van die initiatieven is een online veiling. Gestart wordt met jeugd uit groep 5, 6, 7 en 8. Wekelijks ga je met een gediplomeerd trainer aan de slag om vooral het plezier in het volleybalspel te ontdekken en daar uiteraard beter in wor- den doordat je allerlei leuke technieken aangeleerd krijgt. De eerste twee maanden kan dit gratis worden aangeboden en bij enthousiasme kan er daarna worden getraind tegen een vergoeding. Ou- ders die daar zin in hebben, kunnen deelnemen aan een trainerscursus.

Als we door gaan groeien met het jeugdvolleybal hebben we ook een groep ouders die daar actief een bijdrage aan kan leveren. Dit blijkt uit onderzoek dat de musea hebben laten uitvoeren onder bezoekers van beide musea.

In bezochten Uiteindelijk wil iedereen echter het liefst iemand naast zich om zijn of haar leven mee te delen. Een partner die je leven weer kleur en warmte geeft.

Thea Schampers begeleidt u als consulent van Stich- ting Date graag in uw zoektocht naar de juiste partner. Het is dan ook bijzon- der dat ze in ons contact het verhaal van hun leven aan mij toevertrou- wen. En mij geeft het veel voldoe- ning om hen te kunnen helpen met het opbouwen van een nieuw leven.

Onze klanten profiteren van het goede van twee werelden; we bieden de veiligheid en betrouwbaarheid van een degelijk relatiebemiddelings- bureau en maken daarnaast opti- maal gebruik van de beschikbare digitale mogelijkheden. We bewan- delen dan ook twee wegen. Ener- zijds ga ik op basis van het persoonlijke profiel en de wensen ten aanzien van een relatie actief op zoek naar een partner die in mijn visie goed bij hen past.

Door erva- ring ontwikkel je hier een goede in- tuïtie voor als consulent. Anderzijds kunnen klanten zelf het papieren of digitale partnerboek doorkijken en contacten leggen. Mensen kunnen daarnaast altijd bij me terecht als ze vragen hebben, daarvoor heb ik wekelijks een tele- fonisch spreekuur.

Als klant gaat u voor de duur van een jaar een begeleidingstraject in. Ik benadruk altijd dat het echt een gezamenlijke zoek- tocht is die we aangaan. Dit alles om ons doel te bereiken; een seri- euze relatie.

Neem ook eens een kijkje op www. Wil jij in de buitenlucht werken voor een snel groeiend ho- veniersbedrijf? Het Bossche hoveniersbedrijf Gras en Groen groeit. Om te kunnen blijven groeien, is Gras en Groen hard op zoek naar nieuwe medewerkers. Het hebben van groene vingers is meegenomen, maar dankzij de goede begeleiding van het huidige personeel is dit zeker geen vereiste.

Wat zoekt Gras en Groen dan wel? Mede-eigenaar Mart van den Bersselaar vertelt iets meer over de functie-eisen: Heb je dit diploma echter niet, maar beschik je wel over de nodige affiniteit en enige ervaring met tuinwerkzaamheden, dan kun je gewoon solliciteren.

Laat zien dat je graag wil werken. Dat is voor ons belang- rijk. Want dat is de cultuur die past bij Gras en Groen. Nu het voorjaar er aan zit te komen, heeft Gras en Groen verschillende openstaande vacatures. Een- maal binnen zijn er doorgroeimoge- lijkheden naar verschillende functies. Naast alle gangbare werk- zaamheden die in een tuin plaats- vinden, kan Gras en Groen met recht een specialist worden genoemd op het gebied van graszoden, kunstgras en schuttingen.

Orders worden afgesloten en uitgevoerd overeenkomstig onze algemene voorwaarden, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. Graag doorgeven via www. Dat zal u stabieler maken, waardoor u overtuigender over zult komen. Vooral bij mensen die ten onrechte menen dat ze altijd gelijk hebben.

Stier 21 april - 20 mei Geven en nemen, daar draait het om als u echt harmonie wil. Dat betekent ook verplichtin- gen. Ook als u daar geen zin in heeft.

Bedenk dat die ander vaak ook rekening met u houdt. Tweelingen 21 mei - 20 juni Laat u niet aanpraten dat u manipulatief bent.

Mensen die dat van een ander zeggen probe- ren vaak zichzelf vrij te pleiten. Openlijk uitko- men voor je eigen mening is iets heel anders. Kreeft 21 juni - 22 juli Vrijuit kunnen genieten is echt geen zonde.

Ook niet als an- deren het even minder hebben als u. Toon natuurlijk wel begrip maar bedenk dat uw stralende humeur een ander ook kan helpen opvro- lijken. Leeuw 23 juli - 22 aug. Uw kansen zijn zich aan het keren. Dat werd ook wel tijd want u begon de moed te verlie- zen. Gelukkig komt de oplossing net op tijd. Vier uw verbeterende vooruitzichten met wie u dierbaar is! Op- pervlakkige mensen lijken wel ge- makkelijk in het leven te staan maar iedereen krijgt af en toe moeilijke zaken voor zijn kiezen.

Dan kom je er met oppervlakkig- heid echt niet. Het is echt niet vreemd dat u even de weg kwijt bent door een nare gebeurtenis. Wie dat niet snapt heeft gebrek aan inlevings- vermogen. Laat hem of haar links liggen en sta open voor begripvol- ler mensen. Beweeg mee met veran- deringen. Tegen sommige krach- ten is het moeilijk opboksen. Probeer dat dan ook maar niet. Vergeet bovendien niet op zoek te gaan naar andere en nieuwe ma- nieren om succes te verkrijgen.

U heeft nog wel eens de neiging overhaaste beslissingen te nemen. Soms is terughoudenheid een beter plan. Vooral als bepaalde mensen hopen dat u fouten maakt. Gun ze die lol niet en wacht af. Laat niet oplosbare zaken even los.

Soms helpt de tijd een handje en u kunt wel wat lucht ge- bruiken. Pak die uitgestoken hand vooral aan. Het is geen schande om andere mensen nodig te heb- ben. Reken af met gewoontes die u steeds opnieuw in dezelfde valkuil doen belanden. Verzin een passende beloning voor als u het volhoudt! Doe vooral één stap te- gelijk. Denk maar aan Keulen en Aken Is dat dan geen reden voor een feestje met alle mensen die u door dik en dun hebben gesteund?

Wees eens roy- aal en maak er iets leuks van. Wekelijks wordt Hart voor Muziek bekeken door honderdduizenden Braban- ders en daarnaast nog eens door talloze kijkers buiten de provincie en via het internet.Kale poesjes slet te huur


U weet altijd vooraf wat de kosten zijn. Lekker dichtbij Waarom elders gaan als het ook dichtbij, goedkoper en persoonlijk kan. Wilt u mee kijken met onze ervaren monteurs tijdens de repa- ratie? Vrij, za, zo en feestdagen U hebt de keuze uit een 2 uurs- of 2,5 uurs-arrangement. De arrangementen zijn incl. Pollevie is geopend op haar nieuwe locatie. Enkel op vertoon van deze advertentie, graag uitgeknipt meenemen. Grote Kerk 17 Vlijmen T. Ma tm Zo Bijna 50 verschillende modellen van verschilende Topmerken, rechtstreeks van de Fabrikant, dus zonder tussenhandel.

E-Bikes voor senioren en voor jonge mensen zowel dames als heren. Altijd voorzien van de beste componenten en met 2 jaar garantie.

Als aankomend hovenier assisteer je de hovenier bij de complete aanleg van tuinen bij particulieren en bedrijven. Ervaring in het groen, enige plantenkennis en secuur werken is belangrijk in deze functie.

Het is belangrijk dat je deze taken zelfstandig kunt uitvoeren en goed met mensen overweg kunt. Overige functie-eisen voor beide vacatures: Door onze sterke groei zijn wij voor dit team op zoek naar een: Meer informatie kun je op onze website www. Uw tuin in goede handen! Het aanleggen van gazons met graszoden is erg afwisselend. Iedere dag werk je met een vast team op een andere plaats in Nederland of België in een andere tuin. Dan is een baan bij Gras en Groen iets voor jou!

Daarnaast ben je in het bezit van goede contactuele eigenschappen. Je wordt verantwoordelijk voor een team en het afgeleverde werk. Voor meer informatie kijk op: Binnen Gras en Groen Graszoden werken wij met een jong en ambitieus team. Door onze sterke groei zijn wij op zoek naar: Tandartspraktijk van Spaendonck is gevestigd in Sint-Michielsgestel. Wij zijn een moderne groepspraktijk waar 3 tandartsen, een mondhygiënist, 4 assistentes en een officemanager werkzaam zijn.

Wij zoeken een representatieve, dienstverlenende, assistente met ruime werkervaring in de tandheelkunde. Goede computervaardigheden is een pré. Ben je gemotiveerd en zou je willen werken in een leuke praktijk waar kwaliteit voorop staat? Stuur ons een brief of email met daarin je CV en je motivatie waarom jij voor ons de kandidaat bent die we zoeken! Tandartspraktijk van Spaendonck T. U vindt er ook alle openingstijden en adressen van gemeentelijke diensten.

De gemeente op sociale media: Stadskantoor, Wolvenhoek 1 Maak voor uw bezoek aan de gemeente altijd een afspraak. Dat kan gemakkelijk via www. Actueel Wie woont er drie voordeuren verderop? Julian Pijnenburg en zijn vriendin Sanne van de Griendt hebben geen idee wie er drie voordeuren verderop bij hen in de straat woont. Bij de meeste bewoners van De Overlaet-West in Rosmalen is het niet veel beter. Daar moest maar eens verandering in komen, vinden ze.

Toen hij in De Overlaet-West kwam wonen, besloot hij zich ook daar voor de wijk in te zetten. Maar eenvoudig is het niet om wat te ondernemen.

En na vijven komen we allemaal moe thuis. Zie dan maar eens iets van de grond te krijgen. Voorbeelden In andere wijken gebeuren al veel leuke dingen.

Sanne somt in rap tempo voorbeelden op: Dat is niet alleen gezellig maar ook handig als je elkaar eens nodig hebt. Straten worden uitgenodigd om met ideeën op de proppen te komen om onderlinge contacten te versterken.

Een of meer prijswinnende straten krijgen vervolgens geld uit het fonds om een bedacht idee uit te voeren. Ze werken nog aan een wedstrijdreglement. We gaan geen gemeenschapsgeld uitgeven aan een feest met een hoop vlees en drank. Maar daar komen we wel uit. In deze serie een aantal voorbeelden. Informatiebijeenkomst Graduate School Wanneer: Kloostercomplex Mariënburg, Sint-Janssingel 92 Misschien hebt u er al van gehoord?

Vanaf september start de universitaire masteropleiding Data Entrepreneurship Graduate School in het kloostercomplex Mariënburg. De gemeente organiseert samen met vastgoedeigenaar Kadans een informatiebijeenkomst.

De gemeente is blij met deze prachtige invulling van het klooster, waar in het verleden ook decennia lang onderwijs is gegeven. Aanmelden Graag horen wij van u of wij op uw komst mogen rekenen! Aanmelden voor deze avond kunt u doen door vóór 26 januari een mail te sturen naar marienburg s-hertogenbosch. We ontmoeten u graag op dinsdag 2 februari aanstaande.

Tijdens de kerstboomverbranding treffen inwoners van De Overlaet-West in Rosmalen elkaar. Werkzaamheden Onderstaande werkzaamheden starten binnenkort. Kijk voor alle actuele werkzaamheden op www. Lange Putstraat Op 18 januari start aannemer Van Rosmalen met de aanleg van parkeervakken langs de Lange Putstraat en worden oneffenheden in het straatwerk hersteld. De werkzaamheden duren in totaal twee weken.

In deze twee weken wordt de Lange Putstraat 2 x 2 dagen afgesloten voor alle verkeer. Bereikbaarheid Op 18 en 19 januari wordt de Lange Putstraat twee dagen afgesloten van de Verwersstraat tot en met de Korte Putstraat. Op 19 januari vanaf Op 25 en 26 januari wordt de Lange Putstraat twee dagen afgesloten tussen de Korte Putstraat en de Parade. Op 26 januari vanaf Kijk voor omleidingsroutes op: Bel dan de heer J.

Draaibrug tijdelijk afgesloten Wanneer: Door een mechanisch defect kunnen we de brug niet meer bedienen. De onderdelen die nodig zijn om de brug te maken, zijn speciaal ontworpen, gemaakt en worden vanaf 18 januari gemonteerd.

Fietsers en voetgangers kunnen gebruik blijven maken van de draaibrug. Meer informatie Voor vragen bel met de specialist R. Informatie over vergunningen en procedures vindt u voortaan op: U kunt daar bijvoorbeeld bekijken voor welke activiteit de gemeente een vergunning verleent of welke regelingen worden vastgesteld. Zoek op onderwerp of via een plattegrond. U kunt zich aanmelden voor de e-mailservice van overheid. Bestuurscentrum, Achter het Stadhuis Op dinsdag 26 januari vindt om De agendapunten staan hieronder.

Actuele informatie vindt u op www. Bestuursraad Engelen en Bokhoven De bestuursraad voor Engelen en Bokhoven houdt op maandag 18 januari om Als u in deze vergadering in wil spreken, kunt u dit vooraf melden bij de heer M. Empel en Meerwijk De bestuursraad voor Empel en Meerwijk houdt op woensdag 20 januari om Wilt u in deze vergadering inspreken?

Meld dit dan van tevoren bij de heer H. Brakkee, voorzitter van de bestuursraad, tel. Exploitatie horeca- inrichtingen Alcoholvrije horeca-inrichtingen moeten op grond van artikel 2.

Aanvragen vergunningen alcoholvrije horeca-inrichting Naam: Deltalaan , JT Rosmalen Naam horeca-inrichting: Voor meer informatie belt u de afdeling Openbare Orde en Veiligheid, tel. Voor meer informatie belt u mevrouw M. Kaspers van de afdeling Openbare Orde en Veiligheid, tel. Op grond van de Wet Personenvervoer mogen gemeenten aanvullende kwaliteitseisen stellen aan het straattaxivervoer.

De verordening is terug te vinden op www. Bijna alle aangevraagde vergunningen worden aan de monumenten- en welstandscommissie voorgelegd. De vergaderingen van de commissie zijn openbaar. Wilt u bij de behandeling van een aanvraag aanwezig zijn, neem dan contact op met het Omgevingsloket.

De vergaderdata en de agenda voor de vergaderingen van deze commissie staan op www. Als u nog vragen hebt of als u onderstaande aanvragen wilt inzien, neem dan contact op met het Omgevingsloket, tel.

De activiteiten mogen direct worden gestart. De vergunningen worden aangevraagd op grond van artikel 5: De vergunningen betreffen verkoop in gehele gemeente, met uitzondering van de binnenstad en enkele recreatieplassen. Voor meer informatie belt u mw. Kaspers van de afdeling Openbare orde en veiligheid, tel. De activiteiten mogen niet worden gestart. De werkzaamheden mogen niet direct worden gestart.

Wet milieubeheer Ingediende meldingen op basis van art. Balkweg 3 veranderen bedrijf Cofely Refrigeration BV Karrenstraat 77 tijdelijke horecabedrijf gedurende carnaval Oeteldonks Feestpaleis Rijksweg 63, Nuland uitbreiding bedrijf Techval BV Tegen bovengenoemde melding en staat geen mogelijkheid tot bezwaar en beroep. De meldingen liggen niet ter inzage. Voor meer informatie, neem dan contact op met het Omgevingsloket, tel.

Dit dol- komische stuk is geschreven door Lisette Leenders. De regie is in han- den van Rien van Rooij. Verwacht een kluchtige komedie vol lust en bedrog. Tijdens jaarlijkse feestavonden werden er sketches opgevoerd. Dit breidde zich gaandeweg uit tot avondvullende blijspelen of kluch- ten.

Per voorstelling zijn er verder nog een paar vaste medewerkers die geen lid zijn, maar wel allerlei belangrijke werkzaam- heden verrichten zoals decor, kap, grime, foto en video. We delen alle- maal het enthousiasme voor en het plezier in toneelspelen zonder allu- res en pretenties.

Humor, verwikkeling, verwarrin- gen en kleurrijke personages spe- len hierin een hoofdrol. Spe- lers mochten vervolgens een voor- keur uitspreken voor een rol. Voor de zomervakantie zijn we bij elkaar gekomen tijdens een BBQ en is de definitieve rolverdeling bekend ge- maakt.

De spelers konden daarmee de vakantie benutten om zich in te lezen in de teksten. Sinds begin september is er wekelijks geoe- fend. Trampas is Spaans voor bedrog Freek van den Burgh is een advocaat en moet noodge- dwongen onderduiken voor een wraakzuchtige gevangene die ont- snapt is. Om die reden gaan Lucy en Freek onder een andere naam lo- geren in Hotel Trampas. Freek heeft daar ook stiekem een blind- date met zijn chatvriendin.

Zijn vrouw mag dit niet weten maar heeft op haar beurt een blinddate met een jonge vent. Problemen sta- pelen zich op wanneer ook hun dochter, een duister figuur en een bemoeizieke schrijfster in het hotel komen logeren. En wie zijn eigen- lijk die blinddates? Komische ver- wikkelingen ontstaan wanneer diverse vreemde personen el- kaars pad kruisen in dit hotel dat al snel bol staat van verwarring, be- drog, leugens, en Trouw publiek Rob speelt zelf de rol van Petro, de Spaanse ober van het hotel.

Onze regisseur Rien van Rooy had van één van de hoertjes een travestiete homo gemaakt. En die mocht ik spelen; in één woord ge- weldig! Kaartjes kunt u reser- veren via www. Uw oplossing van alledrie de puzzels kunt u sturen naar: Woensdag 20 januari Handig gedaan 8 ; 4.

Moet je hebben om heel lang te brommen 8 ; 6. Spoedig in korte tijd 4 ; 8. Verkeersplein van de troon 7 ; 9. Bierkaai waar je beter niet aan kunt raken 8 ; De nieuwe vegen schoon 6 ; 2.

Omgeslagen muzikale poëzie 6 ; 3. Feestelijke hoeveelheid 7 ; 5. Daar in Afrika vindt men geen sla 7 ; 6. Vreemd soort beschadiging 6 ; 7. Bleek roem om te nuttigen? In deze mengelmoes van letters zijn al de onderstaande woorden verstopt. Ze zijn te lezen van links naar rechts, van rechts naar links, van boven naar beneden of omgekeerd of schuin. Sommige letters worden meer dan een keer gebruikt.

Streep alle woorden door. De resterende letters vormen dan regel voor regel van links naar rechts gelezen de oplossing van deze puzzel. Dan maken we graag een afspraak met u zodat we u alles kunnen vertellen over het mentorschap.

Iemand die over de persoonlijke belangen van de betrokkenen waakt Wat is mentorschap? Als mentor ben je echt van betekenis voor iemand. De belangrijkste taken zijn; U be- zoekt de cliënt regelmatig, U kijkt kritisch mee naar de zorg en begeleiding, die de cliënt ontvangt en overlegt periodiek met zorgverleners en behandelaars. Als men- tor ontwikkel je in de loop van de tijd een hechte band met je cliënt.

Hierdoor maakt U voor en met uw cliënt het verschil tus- sen een soms ongewenst sociaal isolement en bewuste betrokkenheid bij de samenle- ving. Daar betrekt de mentor de cliënt zoveel mogelijk bij, waarbij de men- tor zoveel mogelijk rekening houdt met de wensen en behoeften van de cliënt.

Mentorschap Midden en Noordoost Bra- bant is verantwoordelijke voor het bege- leiden van een goede match tussen mentor en cliënt. Iedereen is anders, dus niet elke mentor past bij elke cliënt Soms is er na één kennismaking al een klik, soms kost het wat meer tijd.

Hierin wordt de po- tentiële mentor begeleid en ondersteund door de coördinator of door een van de regio-ondersteuners. Een mentor vervult een verantwoordelijke, zinvolle, plezierige en dankbare rol voor de meest kwetsbare mensen in onze samenleving. Wilt u voor hun belangen opkomen. Wilt U mentor worden of weet U iemand die een mentor nodig heeft neem dan contact met ons op. De vutter voor 20, 27 feb, 6, 13 maart en 10 april Zoek jij een krantenwijk bij jou in de buurt?

Meld je dan direct aan via www. Ter ere van dit jubileum worden er gedurende het seizoen meerdere activiteiten en ini- tiatieven ontplooid, ter ondersteuning van de club. Een van die initiatieven is een online veiling.

Gestart wordt met jeugd uit groep 5, 6, 7 en 8. Wekelijks ga je met een gediplomeerd trainer aan de slag om vooral het plezier in het volleybalspel te ontdekken en daar uiteraard beter in wor- den doordat je allerlei leuke technieken aangeleerd krijgt.

De eerste twee maanden kan dit gratis worden aangeboden en bij enthousiasme kan er daarna worden getraind tegen een vergoeding. Ou- ders die daar zin in hebben, kunnen deelnemen aan een trainerscursus. Als we door gaan groeien met het jeugdvolleybal hebben we ook een groep ouders die daar actief een bijdrage aan kan leveren. Dit blijkt uit onderzoek dat de musea hebben laten uitvoeren onder bezoekers van beide musea.

In bezochten Uiteindelijk wil iedereen echter het liefst iemand naast zich om zijn of haar leven mee te delen. Een partner die je leven weer kleur en warmte geeft. Thea Schampers begeleidt u als consulent van Stich- ting Date graag in uw zoektocht naar de juiste partner. Het is dan ook bijzon- der dat ze in ons contact het verhaal van hun leven aan mij toevertrou- wen. En mij geeft het veel voldoe- ning om hen te kunnen helpen met het opbouwen van een nieuw leven.

Onze klanten profiteren van het goede van twee werelden; we bieden de veiligheid en betrouwbaarheid van een degelijk relatiebemiddelings- bureau en maken daarnaast opti- maal gebruik van de beschikbare digitale mogelijkheden. We bewan- delen dan ook twee wegen.

Ener- zijds ga ik op basis van het persoonlijke profiel en de wensen ten aanzien van een relatie actief op zoek naar een partner die in mijn visie goed bij hen past.

Door erva- ring ontwikkel je hier een goede in- tuïtie voor als consulent. Anderzijds kunnen klanten zelf het papieren of digitale partnerboek doorkijken en contacten leggen. Mensen kunnen daarnaast altijd bij me terecht als ze vragen hebben, daarvoor heb ik wekelijks een tele- fonisch spreekuur.

Als klant gaat u voor de duur van een jaar een begeleidingstraject in. Ik benadruk altijd dat het echt een gezamenlijke zoek- tocht is die we aangaan. Dit alles om ons doel te bereiken; een seri- euze relatie. Neem ook eens een kijkje op www. Wil jij in de buitenlucht werken voor een snel groeiend ho- veniersbedrijf? Het Bossche hoveniersbedrijf Gras en Groen groeit. Om te kunnen blijven groeien, is Gras en Groen hard op zoek naar nieuwe medewerkers.

Het hebben van groene vingers is meegenomen, maar dankzij de goede begeleiding van het huidige personeel is dit zeker geen vereiste. Wat zoekt Gras en Groen dan wel? Mede-eigenaar Mart van den Bersselaar vertelt iets meer over de functie-eisen: Heb je dit diploma echter niet, maar beschik je wel over de nodige affiniteit en enige ervaring met tuinwerkzaamheden, dan kun je gewoon solliciteren.

Laat zien dat je graag wil werken. Dat is voor ons belang- rijk. Want dat is de cultuur die past bij Gras en Groen. Nu het voorjaar er aan zit te komen, heeft Gras en Groen verschillende openstaande vacatures. Een- maal binnen zijn er doorgroeimoge- lijkheden naar verschillende functies. Naast alle gangbare werk- zaamheden die in een tuin plaats- vinden, kan Gras en Groen met recht een specialist worden genoemd op het gebied van graszoden, kunstgras en schuttingen.

Orders worden afgesloten en uitgevoerd overeenkomstig onze algemene voorwaarden, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. Graag doorgeven via www. Dat zal u stabieler maken, waardoor u overtuigender over zult komen. Vooral bij mensen die ten onrechte menen dat ze altijd gelijk hebben.

Stier 21 april - 20 mei Geven en nemen, daar draait het om als u echt harmonie wil. Dat betekent ook verplichtin- gen. Ook als u daar geen zin in heeft. Bedenk dat die ander vaak ook rekening met u houdt. Tweelingen 21 mei - 20 juni Laat u niet aanpraten dat u manipulatief bent.

Mensen die dat van een ander zeggen probe- ren vaak zichzelf vrij te pleiten. Openlijk uitko- men voor je eigen mening is iets heel anders.

Kreeft 21 juni - 22 juli Vrijuit kunnen genieten is echt geen zonde. Ook niet als an- deren het even minder hebben als u. Toon natuurlijk wel begrip maar bedenk dat uw stralende humeur een ander ook kan helpen opvro- lijken. Leeuw 23 juli - 22 aug. Uw kansen zijn zich aan het keren. Dat werd ook wel tijd want u begon de moed te verlie- zen. Gelukkig komt de oplossing net op tijd. Vier uw verbeterende vooruitzichten met wie u dierbaar is!

Op- pervlakkige mensen lijken wel ge- makkelijk in het leven te staan maar iedereen krijgt af en toe moeilijke zaken voor zijn kiezen. Dan kom je er met oppervlakkig- heid echt niet. Het is echt niet vreemd dat u even de weg kwijt bent door een nare gebeurtenis. Wie dat niet snapt heeft gebrek aan inlevings- vermogen.

Laat hem of haar links liggen en sta open voor begripvol- ler mensen. Beweeg mee met veran- deringen. Tegen sommige krach- ten is het moeilijk opboksen. Probeer dat dan ook maar niet.

Vergeet bovendien niet op zoek te gaan naar andere en nieuwe ma- nieren om succes te verkrijgen. U heeft nog wel eens de neiging overhaaste beslissingen te nemen. Soms is terughoudenheid een beter plan.

Vooral als bepaalde mensen hopen dat u fouten maakt. Gun ze die lol niet en wacht af. Laat niet oplosbare zaken even los. Soms helpt de tijd een handje en u kunt wel wat lucht ge- bruiken. Pak die uitgestoken hand vooral aan. Het is geen schande om andere mensen nodig te heb- ben.

Reken af met gewoontes die u steeds opnieuw in dezelfde valkuil doen belanden. Verzin een passende beloning voor als u het volhoudt! Doe vooral één stap te- gelijk. Denk maar aan Keulen en Aken Is dat dan geen reden voor een feestje met alle mensen die u door dik en dun hebben gesteund? Wees eens roy- aal en maak er iets leuks van. Wekelijks wordt Hart voor Muziek bekeken door honderdduizenden Braban- ders en daarnaast nog eens door talloze kijkers buiten de provincie en via het internet.

Geen wonder ook, want nagenoeg alle Neder- landstalige artiesten hebben de af- gelopen jaren de weg gevonden naar dit programma dat elke zater- dag op het hele uur te zien is bij Omroep Brabant. Op zondagmid- dag 24 januari verhuist de Hart voor Muziek-karavaan naar de Dorsvlegel, aan de Brugstraat 43 in Vinkel.

De presentatie is in de vertrouwde handen van Ferry de Lits. Kaarten voor deze middag zijn via internet verkrijgbaar bij Ticketpoint. De kos- ten bedragen 10 euro. Kinderen tot en met 12 jaar: Het repertoire varieert van pop en rock, een vleugje klassiek tot musical- nummers.

Om de balans binnen het koor te versterken, is men dringend op zoek naar een aantal enthousiaste tenoren en bassen. Heb je al ervaring en zoek je een nieuwe uitdaging? Of is zingen jouw grote hobby, maar heb je nog nooit in een koor gezongen en wil je leren samen zingen en perfor- men? Dan is Voluum op zoek naar jou!

Kijk voor meer informatie op www. Ben je enthousiast geworden en durf je de uitdaging aan, stuur dan een mail naar aanmeldingenvoluum koorvoluum. De meeste cursussen duren 10 weken een halve avond les per week. In deze 10 weken leer je heel veel over één bepaald onderwerp. Het aanbod korte cursussen bestaat o.

Die garantie krijg je. Kijk dan op www. NL Klaar voor de nieuwe start? Gellak Wil je minder last van stress en angst, een betere balans of positiever zijn? Alle info vind je op www. Begonnen als nagelsalon is de zaak van Natascha Be- ringen uitgegroeid tot een plek waar al- les op het gebied van nagels te vinden èn te doen is.

Te vaak zie ik mensen met ondeskundig gezette kunstnagels. Helemaal nergens voor nodig. Zowel voor beginners als gevorderden. Bossche Omroep u 17 januari u pagina 26 www.

Welkom 1e Bossche Baby in ! Ook op zoek naar kinderopvang? Houtplein 35, Vlijmen Vliedberg info top1toysvdven. Lieve Noor, Al die aandacht en ogen op jou gericht, terwijl je er zelf nog geen besef van hebt. Toch is het wel erg fi jn om al heerlijk in de watten te worden gelegd. Dat vinden de adverteerders hieronder ook en daarom geven zij jou cadeautjes.

De adverteerders en het team van de Bossche Omroep wensen je alle geluk en veel liefde toe. Eerste Bossche Baby Een mooiere start kan je niet hebben. Een nieuw gezinslid verwelkomen Een aandeel in elkaar www. Neem contact met ons op, wij informeren u graag. Sportlaan 16, CR Rosmalen www. Hang de vlag uit! Omlijst je raamkozijn met rood-wit-geel en hang alle leuke kik- kers erbij.

Alle beetjes extra helpen om de stad het ware carnavalsge- voel te geven. De Veurgevelcommis- sie start zaterdag 23 januari een promotieactie in de Bossche bin- nenstad om Oeteldonkers warm te maken en te stimuleren mee te doen aan de Veurgevelversierwedstrijd.

Deelnemen kan in vier categorieën. Aanmelden kan tot en met woens- dag 3 februari. De Veurgevelversierwedstrijd staat tijdens carnaval voor de der- tigste keer op het programma en kent vier categorieën. Moerasgebieden zijn de wij- ken en straten van Oeteldonk die buiten de stadsmuren en postcode- gebied liggen: Insteek Tijdens de promotietour van de Veurgevelversierwedstrijd zullen zaterdag 23 januari een aantal pan- den in de binnenstad worden ver- sierd met het oog op het Oeteldonkse carnaval.

Wij zien dat de animo om die bui- tenversiering aan te brengen de laatste jaren wat minder is. Dat vin- den wij erg jammer omdat wij vin- den dat dit er echt bij hoort. Vandaar dat wij iedereen oproepen om mee te doen. Laat u - en uw buren - niet afschrikken, want de versie- ringen hoeven zeker niet overwel- digend te zijn. De stad - en daarmee de Zjurie - fleurt al helemaal op van originaliteit en actualiteit. Dit kan op uitbundig maar zeker ook op be- scheiden niveau.

Uw versiering dient op donderdag 4 februari aan- staande gereed te zijn zodat een deskundige Zjurie in het diepste ge- heim de gevels en etalages kan be- oordelen. Burgervaojer Peer vaan den Muggenheuvel komt de prijzen op zaterdag 6 februari persoonlijk op locatie uitreiken. Dit is mogelijk tot en met woensdag 3 februari en kan uit- sluitend per mail via veurge- vel oeteldonk. Voor alle andere categorieën is inschrijven een pre maar niet noodzakelijk. De Veurgevelversierwedstrijd staat tijdens carnaval voor de dertigste keer op het programma Foto: Oeteldonksche Club van Oetelpedia Hendrien, de huishoudster van Peer van den Muggenheuvel, mag dit jaar voor de elfde maal van het Oeteldonkse carnaval genieten.

Hendrien zorgt voor het stoppen van de sokken van De Peer, het schillen van de aardap- pels en het voederen van de kippen. Sinds is bepaald dat Hendrien op carnavalszondag in schrikkeljaren de burgervaojer mag vergezellen en carnaval mag vieren.

Vanaf dat jaar was het Wim Kersten die deze rol ver- tolkte. In nam Cees Slegers het over en in trad Huub van Mac- kelenbergh als Hendrien voor het eerst in het openbaar op. De website biedt een schat aan informatie waar u ant- woord vindt op uw vragen.

De Blos- sie, een Bossche glossy, komt uit de koker van de Unieke Mèskes, een clubje van zeven vriendinnen. Het clubje is ontstaan uit gezelligheid en om als groep carnaval te vieren. Voor komend jaar overwegen de Unieke Mès- kes zelfs om een praalwagen te gaan bouwen.

Het idee voor de Blossie ontstond op 11 november jongstleden: Bij de feestelijke lancering van de Blossie krijgen de eerste honderd personen een goodie- bag met daarin spullen om de carnaval goed door te komen. Burgervaojer Peer vaan den Muggenheuvel zal het eerste exemplaar in ontvangst nemen. De Blossie kost twee euro en is te koop bij café De Unie en Primera zuid en oost.

De opbrengst gaat naar de stichting Veur Mekaor. Kaartverkoop start aan de kassa van het Theater aan de Parade op dinsdag 19 januari om Omdat het theater om Deze expositie geeft een mooi beeld van de creativiteit van carnavalsvierders in Neder- land en ver daar buiten.

Ook als individueel kunstenaartje kun je meedoen. Alle knutselwerken die worden gemaakt, worden vanaf 29 januari in de etala- ges van de Bossche binnenstad ten- toongesteld, waardoor alle etalages mooi versierd zijn voor de carnaval. Je wordt persoonlijk op de hoogte gesteld vanaf 1 februari.

De winnende tekeningen worden tentoongesteld in de etalage van Jos van Rosmalen, Fonteinstraat 13, Oe- teldonk. Kikvorschenvoorzitter Bertie van den Heuvel prees de twee voor de enorme steun die de fanfare heeft mogen ontvangen. Bij monde van de voorzitter van de Club van Dassendragers van de Kikvorschen, Roderick van de Mortel, werden bei- den van harte welkom geheten in de Club van Dassendragers.

Deelne- men aan deze bijzondere feest- avond kost elf euro inclusief con- sumptie en aandenkens. Kaarten zijn te koop tot en met vrij- dag 22 januari via de website www. Je kunt van Oeteldonkse muziek verzorgd door carnavalsverenigingen genieten en de koetsen bekijken in de koetsenhal. Diverse Oeteldonkse ministeries staan op de informatiemarkt en als je nog geen lid bent van de Oeteldonksche Club kun je dat ter plekke worden. Op zondag vindt rond Uiteraard kun je in de bouwhal ook een hapje en een drankje nuttigen.

De Oeteldonksche Club zorgt ervoor dat het feest der feesten blijft bestaan. Dat doen we door evenementen te organi- seren voor groot en klein, maar dat doen we ook door tradities te bewaren en te bewa- ken. Dat kunnen we niet zonder uw steun! Word daarom lid van de Oeteldonksche Club van Al voor een klein bedrag per jaar steunt u ons en het feest der feesten. Live clubkes, leuke interviews, informatie en humor. Komt dat horen en zien! Op de dinsdagen 19 en 26 januari worden in stadscafé De Basiliek nog uitzendingen opgenomen.

De opnames starten om Op de donderdagen 21 en 28 januari vindt tussen Alles om oe te gek aan te kleden accessoires, hoeden, tassen, kousen, kleding, pruiken, stoffen etc. Ook voor groepen, verenigingen en horeca de beste prijzen! Tijdens carnaval zijn wij geopend Buffet Restaurant Vught Voor meer info kunt u kijken naar www.

Bel met 48 51 83 Nooit te oud voor vakantie! Geniet van een volledig verzorgde vakantie met zorg. Ook voor u als mantelzorger!

Prettig bewegen op muziek, voelen dat je leeft en daar expressie aan geven met elkaar. Elke vrijdagochtend van Kleurlagen transparant over elkaar schilderen tot een intens kleurrijk geheel. Start 21 of 22 januari. Alle vakken, basis en voortgezet onderwijs. Vrijer op het podium staan? Op maandag, dinsdag of woensdag vanaf Minimum aantal woorden dat berekend wordt is: Als u uw boodschap uiterlijk woensdag vóór Onderwijsboulevard , DN 's-Hertogenbosch Fax: Insturen kan ook via: Als u uw boodschap uiterlijk woensdag voor Voor een keuze uit het gehele aanbod en de openingstijden van praktijk Le Corps Vital, website: Wij wonen in het centrum van Den Bosch, interesse graag een mail oppasgezocht outlook.

Nu in de Zuid- erpassage. Dat kan bij ons in De Bossche Omroep Bel: Sluyter Voor verrassend compleet en betaalbaar schilderwerk gaat u naar een vertrouwd adres, met garantie!! Dakdekkersbedrijf Specialist voor al uw platte daken en sandwich panelen. Tekeningen, vergunningen en gespreide betalingen mogelijk.

Bel Service binnen 24 uur. Vakwerk tegen een betaalbare prijs. Ontstoppingen, dakbedekking en zinkwerk. Cv en sanitair Tel. Ook voor glad pleisterwerk v.

Autobedrijf de Bont B. Snoe- ien, onkruid vrijmakenvan uw tuin. Herstellen of vervangen van uw gazon. Renoveren, aanplanten van uw tuin. Ook voor het rooien en snoeien van bomen bent u bij ons aan het goede adres. Geheel onderhoud van uw tuin het hele jaar rond.

Bel u voor n geheel vrijbli- jvende afspraak en ik sta u graag te woord. Mvg Bas Diepstraten of www. Gloednieuw tuinhuis hout in originele verpakking. Balken 4 stuks 90x45 mm. Koelkasten en diepvriezers v. Energielabels en energiebesparing woning, info ER-design2build. Tel — info pwadministratiesadvies. Ook voor u schoorsteen en dak- lekkage.

Laat het optekenen, dan blijft het voor eeuwig leven. Op zoek naar hoogste reclame-rendement in de regio? Samen bieden we u het beste bereik met de beste verhouding in prijs-kwaliteit van de regio. Neem contact op met onze media-adviseurs 51 16 en wij adviseren u graag bij de samenstelling van uw verspreidingsgebied. Bel voor meer informatie 51 U kunt ook mailen: Gratis eerste gesprek en advies.

Ook voor toevoegingen en verwijzingen Juridsch Loket, waartoe u rechtstreeks contact met ons kantoor kunt opnemen. Daarom nu voor de eerste 10 leerlingen twee spetterende pakket-aanbiedingen. Haal nu of nooit je rijbewijs. Loyale Data Entry Medewerkster, 10 uur per week. Flexibel in te vullen thuis. Bel voor meer info: Neem dan contact met ons op: Voor alle computerproblemen de oplossing.

Fouten in opgegeven omroepertjes of fouten ontstaan door ondui delijk handschrift van de opdrachtgever, behoeven door ons NIET te worden gecompenseerd!!! Gratis parkeren en gratis toegang! Bezoek onze showroom of maak een meetafspraak! Vrouw zoekt huishoudelijk werk. Zaterdag 23 januari starten wij met ons team van instruc- teurs[trices] met cursussen pups, groene hond en gehoor- zame huishond 1 en 2.

Opgeven via onze site: Voor schilderwerk, stucadoorswerk, tegelwerk, verbouw, renovatie, klussen. Bosch Kerkstraat 38, Nuland Meubelstofferen www. Ook voor losse stiknaden, stofferen en overige reparaties. Bel Ton van Iperen voor een vrijbli- jvende prijsopgave. Zo kunnen we u ook buiten Speurders. Als u verder surft accepteert u deze cookies en gaat u akkoord met de verwerking van de persoons gegevens die met behulp van cookies kunnen worden verzameld en verwerkt voor de onder I tot en met IV genoemde doeleinden.

Eenvoudig op één plek tussen het occasion aanbod van 15 autowebsites naar jouw tweedehands auto zoeken, doe je op GasPedaal. Wil je je tweedehands auto verkopen?

Plaats je advertentie gratis online via Speurders. Voor het gebruik van Speurders. Om te voorkomen dat u of uw kinderen sex of erotische sites bezoeken kunt u een van de volgende websites bekijken. Wij gebruiken cookies Akkoord. Soort aanbieder Particulier Geverifieerd Ja 3 Nee

erotische massage hotel homo pjes

Sexclub film sex date gelderland


Eenvoudig op één plek tussen het occasion aanbod van 15 autowebsites naar jouw tweedehands auto zoeken, doe je op GasPedaal.

Wil je je tweedehands auto verkopen? Plaats je advertentie gratis online via Speurders. Voor het gebruik van Speurders. Om te voorkomen dat u of uw kinderen sex of erotische sites bezoeken kunt u een van de volgende websites bekijken. Wij gebruiken cookies Akkoord.

Soort aanbieder Particulier Geverifieerd Ja 3 Nee Aangeboden 18 Gevraagd Ja 10 Nee Bij MerkService hebben we altijd vlijmscherpe aanbiedingen. Kijk hiervoor ook op www. Kijk voor onze aanbiedingen op www. Oedenrode Schijndelseweg 17a Tel. Goed opgeleid en met ruime ervaring in de autobranche. Samen staan zij garant voor kwaliteit en echte service, voor alle merken natuurlijk! Volgens voorschriften fabrikant Bij MerkService werken we altijd volgens de voorschriften van de fabrikant.

U kunt bij ons kiezen tussen de originele onderdelen of de vaak goedkopere huismerken. U houdt dus uw fabrieksgarantie. Vaste onderhoudsprijzen Wij werken met vaste onderhoudsprijzen zodat u nog beter weet waar u aan toe bent. Ongeacht het merk of de leeftijd van de auto. U weet altijd vooraf wat de kosten zijn. Lekker dichtbij Waarom elders gaan als het ook dichtbij, goedkoper en persoonlijk kan. Wilt u mee kijken met onze ervaren monteurs tijdens de repa- ratie?

Vrij, za, zo en feestdagen U hebt de keuze uit een 2 uurs- of 2,5 uurs-arrangement. De arrangementen zijn incl. Pollevie is geopend op haar nieuwe locatie. Enkel op vertoon van deze advertentie, graag uitgeknipt meenemen. Grote Kerk 17 Vlijmen T. Ma tm Zo Bijna 50 verschillende modellen van verschilende Topmerken, rechtstreeks van de Fabrikant, dus zonder tussenhandel.

E-Bikes voor senioren en voor jonge mensen zowel dames als heren. Altijd voorzien van de beste componenten en met 2 jaar garantie. Als aankomend hovenier assisteer je de hovenier bij de complete aanleg van tuinen bij particulieren en bedrijven. Ervaring in het groen, enige plantenkennis en secuur werken is belangrijk in deze functie. Het is belangrijk dat je deze taken zelfstandig kunt uitvoeren en goed met mensen overweg kunt.

Overige functie-eisen voor beide vacatures: Door onze sterke groei zijn wij voor dit team op zoek naar een: Meer informatie kun je op onze website www. Uw tuin in goede handen! Het aanleggen van gazons met graszoden is erg afwisselend. Iedere dag werk je met een vast team op een andere plaats in Nederland of België in een andere tuin. Dan is een baan bij Gras en Groen iets voor jou! Daarnaast ben je in het bezit van goede contactuele eigenschappen. Je wordt verantwoordelijk voor een team en het afgeleverde werk.

Voor meer informatie kijk op: Binnen Gras en Groen Graszoden werken wij met een jong en ambitieus team. Door onze sterke groei zijn wij op zoek naar: Tandartspraktijk van Spaendonck is gevestigd in Sint-Michielsgestel. Wij zijn een moderne groepspraktijk waar 3 tandartsen, een mondhygiënist, 4 assistentes en een officemanager werkzaam zijn.

Wij zoeken een representatieve, dienstverlenende, assistente met ruime werkervaring in de tandheelkunde. Goede computervaardigheden is een pré.

Ben je gemotiveerd en zou je willen werken in een leuke praktijk waar kwaliteit voorop staat? Stuur ons een brief of email met daarin je CV en je motivatie waarom jij voor ons de kandidaat bent die we zoeken! Tandartspraktijk van Spaendonck T. U vindt er ook alle openingstijden en adressen van gemeentelijke diensten. De gemeente op sociale media: Stadskantoor, Wolvenhoek 1 Maak voor uw bezoek aan de gemeente altijd een afspraak. Dat kan gemakkelijk via www. Actueel Wie woont er drie voordeuren verderop?

Julian Pijnenburg en zijn vriendin Sanne van de Griendt hebben geen idee wie er drie voordeuren verderop bij hen in de straat woont. Bij de meeste bewoners van De Overlaet-West in Rosmalen is het niet veel beter. Daar moest maar eens verandering in komen, vinden ze. Toen hij in De Overlaet-West kwam wonen, besloot hij zich ook daar voor de wijk in te zetten. Maar eenvoudig is het niet om wat te ondernemen.

En na vijven komen we allemaal moe thuis. Zie dan maar eens iets van de grond te krijgen. Voorbeelden In andere wijken gebeuren al veel leuke dingen. Sanne somt in rap tempo voorbeelden op: Dat is niet alleen gezellig maar ook handig als je elkaar eens nodig hebt. Straten worden uitgenodigd om met ideeën op de proppen te komen om onderlinge contacten te versterken. Een of meer prijswinnende straten krijgen vervolgens geld uit het fonds om een bedacht idee uit te voeren.

Ze werken nog aan een wedstrijdreglement. We gaan geen gemeenschapsgeld uitgeven aan een feest met een hoop vlees en drank.

Maar daar komen we wel uit. In deze serie een aantal voorbeelden. Informatiebijeenkomst Graduate School Wanneer: Kloostercomplex Mariënburg, Sint-Janssingel 92 Misschien hebt u er al van gehoord? Vanaf september start de universitaire masteropleiding Data Entrepreneurship Graduate School in het kloostercomplex Mariënburg. De gemeente organiseert samen met vastgoedeigenaar Kadans een informatiebijeenkomst. De gemeente is blij met deze prachtige invulling van het klooster, waar in het verleden ook decennia lang onderwijs is gegeven.

Aanmelden Graag horen wij van u of wij op uw komst mogen rekenen! Aanmelden voor deze avond kunt u doen door vóór 26 januari een mail te sturen naar marienburg s-hertogenbosch. We ontmoeten u graag op dinsdag 2 februari aanstaande. Tijdens de kerstboomverbranding treffen inwoners van De Overlaet-West in Rosmalen elkaar. Werkzaamheden Onderstaande werkzaamheden starten binnenkort.

Kijk voor alle actuele werkzaamheden op www. Lange Putstraat Op 18 januari start aannemer Van Rosmalen met de aanleg van parkeervakken langs de Lange Putstraat en worden oneffenheden in het straatwerk hersteld.

De werkzaamheden duren in totaal twee weken. In deze twee weken wordt de Lange Putstraat 2 x 2 dagen afgesloten voor alle verkeer. Bereikbaarheid Op 18 en 19 januari wordt de Lange Putstraat twee dagen afgesloten van de Verwersstraat tot en met de Korte Putstraat. Op 19 januari vanaf Op 25 en 26 januari wordt de Lange Putstraat twee dagen afgesloten tussen de Korte Putstraat en de Parade.

Op 26 januari vanaf Kijk voor omleidingsroutes op: Bel dan de heer J. Draaibrug tijdelijk afgesloten Wanneer: Door een mechanisch defect kunnen we de brug niet meer bedienen. De onderdelen die nodig zijn om de brug te maken, zijn speciaal ontworpen, gemaakt en worden vanaf 18 januari gemonteerd. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik blijven maken van de draaibrug. Meer informatie Voor vragen bel met de specialist R. Informatie over vergunningen en procedures vindt u voortaan op: U kunt daar bijvoorbeeld bekijken voor welke activiteit de gemeente een vergunning verleent of welke regelingen worden vastgesteld.

Zoek op onderwerp of via een plattegrond. U kunt zich aanmelden voor de e-mailservice van overheid. Bestuurscentrum, Achter het Stadhuis Op dinsdag 26 januari vindt om De agendapunten staan hieronder. Actuele informatie vindt u op www. Bestuursraad Engelen en Bokhoven De bestuursraad voor Engelen en Bokhoven houdt op maandag 18 januari om Als u in deze vergadering in wil spreken, kunt u dit vooraf melden bij de heer M.

Empel en Meerwijk De bestuursraad voor Empel en Meerwijk houdt op woensdag 20 januari om Wilt u in deze vergadering inspreken? Meld dit dan van tevoren bij de heer H. Brakkee, voorzitter van de bestuursraad, tel. Exploitatie horeca- inrichtingen Alcoholvrije horeca-inrichtingen moeten op grond van artikel 2. Aanvragen vergunningen alcoholvrije horeca-inrichting Naam: Deltalaan , JT Rosmalen Naam horeca-inrichting: Voor meer informatie belt u de afdeling Openbare Orde en Veiligheid, tel.

Voor meer informatie belt u mevrouw M. Kaspers van de afdeling Openbare Orde en Veiligheid, tel. Op grond van de Wet Personenvervoer mogen gemeenten aanvullende kwaliteitseisen stellen aan het straattaxivervoer. De verordening is terug te vinden op www. Bijna alle aangevraagde vergunningen worden aan de monumenten- en welstandscommissie voorgelegd. De vergaderingen van de commissie zijn openbaar. Wilt u bij de behandeling van een aanvraag aanwezig zijn, neem dan contact op met het Omgevingsloket.

De vergaderdata en de agenda voor de vergaderingen van deze commissie staan op www. Als u nog vragen hebt of als u onderstaande aanvragen wilt inzien, neem dan contact op met het Omgevingsloket, tel. De activiteiten mogen direct worden gestart. De vergunningen worden aangevraagd op grond van artikel 5: De vergunningen betreffen verkoop in gehele gemeente, met uitzondering van de binnenstad en enkele recreatieplassen. Voor meer informatie belt u mw. Kaspers van de afdeling Openbare orde en veiligheid, tel.

De activiteiten mogen niet worden gestart. De werkzaamheden mogen niet direct worden gestart. Wet milieubeheer Ingediende meldingen op basis van art. Balkweg 3 veranderen bedrijf Cofely Refrigeration BV Karrenstraat 77 tijdelijke horecabedrijf gedurende carnaval Oeteldonks Feestpaleis Rijksweg 63, Nuland uitbreiding bedrijf Techval BV Tegen bovengenoemde melding en staat geen mogelijkheid tot bezwaar en beroep.

De meldingen liggen niet ter inzage. Voor meer informatie, neem dan contact op met het Omgevingsloket, tel. Dit dol- komische stuk is geschreven door Lisette Leenders. De regie is in han- den van Rien van Rooij. Verwacht een kluchtige komedie vol lust en bedrog. Tijdens jaarlijkse feestavonden werden er sketches opgevoerd. Dit breidde zich gaandeweg uit tot avondvullende blijspelen of kluch- ten.

Per voorstelling zijn er verder nog een paar vaste medewerkers die geen lid zijn, maar wel allerlei belangrijke werkzaam- heden verrichten zoals decor, kap, grime, foto en video. We delen alle- maal het enthousiasme voor en het plezier in toneelspelen zonder allu- res en pretenties. Humor, verwikkeling, verwarrin- gen en kleurrijke personages spe- len hierin een hoofdrol. Spe- lers mochten vervolgens een voor- keur uitspreken voor een rol. Voor de zomervakantie zijn we bij elkaar gekomen tijdens een BBQ en is de definitieve rolverdeling bekend ge- maakt.

De spelers konden daarmee de vakantie benutten om zich in te lezen in de teksten. Sinds begin september is er wekelijks geoe- fend. Trampas is Spaans voor bedrog Freek van den Burgh is een advocaat en moet noodge- dwongen onderduiken voor een wraakzuchtige gevangene die ont- snapt is.

Om die reden gaan Lucy en Freek onder een andere naam lo- geren in Hotel Trampas. Freek heeft daar ook stiekem een blind- date met zijn chatvriendin. Zijn vrouw mag dit niet weten maar heeft op haar beurt een blinddate met een jonge vent. Problemen sta- pelen zich op wanneer ook hun dochter, een duister figuur en een bemoeizieke schrijfster in het hotel komen logeren. En wie zijn eigen- lijk die blinddates?

Komische ver- wikkelingen ontstaan wanneer diverse vreemde personen el- kaars pad kruisen in dit hotel dat al snel bol staat van verwarring, be- drog, leugens, en Trouw publiek Rob speelt zelf de rol van Petro, de Spaanse ober van het hotel. Onze regisseur Rien van Rooy had van één van de hoertjes een travestiete homo gemaakt. En die mocht ik spelen; in één woord ge- weldig! Kaartjes kunt u reser- veren via www. Uw oplossing van alledrie de puzzels kunt u sturen naar: Woensdag 20 januari Handig gedaan 8 ; 4.

Moet je hebben om heel lang te brommen 8 ; 6. Spoedig in korte tijd 4 ; 8. Verkeersplein van de troon 7 ; 9. Bierkaai waar je beter niet aan kunt raken 8 ; De nieuwe vegen schoon 6 ; 2.

Omgeslagen muzikale poëzie 6 ; 3. Feestelijke hoeveelheid 7 ; 5. Daar in Afrika vindt men geen sla 7 ; 6. Vreemd soort beschadiging 6 ; 7. Bleek roem om te nuttigen? In deze mengelmoes van letters zijn al de onderstaande woorden verstopt. Ze zijn te lezen van links naar rechts, van rechts naar links, van boven naar beneden of omgekeerd of schuin. Sommige letters worden meer dan een keer gebruikt.

Streep alle woorden door. De resterende letters vormen dan regel voor regel van links naar rechts gelezen de oplossing van deze puzzel. Dan maken we graag een afspraak met u zodat we u alles kunnen vertellen over het mentorschap.

Iemand die over de persoonlijke belangen van de betrokkenen waakt Wat is mentorschap? Als mentor ben je echt van betekenis voor iemand. De belangrijkste taken zijn; U be- zoekt de cliënt regelmatig, U kijkt kritisch mee naar de zorg en begeleiding, die de cliënt ontvangt en overlegt periodiek met zorgverleners en behandelaars. Als men- tor ontwikkel je in de loop van de tijd een hechte band met je cliënt. Hierdoor maakt U voor en met uw cliënt het verschil tus- sen een soms ongewenst sociaal isolement en bewuste betrokkenheid bij de samenle- ving.

Daar betrekt de mentor de cliënt zoveel mogelijk bij, waarbij de men- tor zoveel mogelijk rekening houdt met de wensen en behoeften van de cliënt. Mentorschap Midden en Noordoost Bra- bant is verantwoordelijke voor het bege- leiden van een goede match tussen mentor en cliënt. Iedereen is anders, dus niet elke mentor past bij elke cliënt Soms is er na één kennismaking al een klik, soms kost het wat meer tijd. Hierin wordt de po- tentiële mentor begeleid en ondersteund door de coördinator of door een van de regio-ondersteuners.

Een mentor vervult een verantwoordelijke, zinvolle, plezierige en dankbare rol voor de meest kwetsbare mensen in onze samenleving. Wilt u voor hun belangen opkomen. Wilt U mentor worden of weet U iemand die een mentor nodig heeft neem dan contact met ons op. De vutter voor 20, 27 feb, 6, 13 maart en 10 april Zoek jij een krantenwijk bij jou in de buurt? Meld je dan direct aan via www.

Ter ere van dit jubileum worden er gedurende het seizoen meerdere activiteiten en ini- tiatieven ontplooid, ter ondersteuning van de club. Een van die initiatieven is een online veiling. Gestart wordt met jeugd uit groep 5, 6, 7 en 8. Wekelijks ga je met een gediplomeerd trainer aan de slag om vooral het plezier in het volleybalspel te ontdekken en daar uiteraard beter in wor- den doordat je allerlei leuke technieken aangeleerd krijgt.

De eerste twee maanden kan dit gratis worden aangeboden en bij enthousiasme kan er daarna worden getraind tegen een vergoeding.

Ou- ders die daar zin in hebben, kunnen deelnemen aan een trainerscursus. Als we door gaan groeien met het jeugdvolleybal hebben we ook een groep ouders die daar actief een bijdrage aan kan leveren. Dit blijkt uit onderzoek dat de musea hebben laten uitvoeren onder bezoekers van beide musea. In bezochten Uiteindelijk wil iedereen echter het liefst iemand naast zich om zijn of haar leven mee te delen. Een partner die je leven weer kleur en warmte geeft.

Thea Schampers begeleidt u als consulent van Stich- ting Date graag in uw zoektocht naar de juiste partner. Het is dan ook bijzon- der dat ze in ons contact het verhaal van hun leven aan mij toevertrou- wen.

En mij geeft het veel voldoe- ning om hen te kunnen helpen met het opbouwen van een nieuw leven. Onze klanten profiteren van het goede van twee werelden; we bieden de veiligheid en betrouwbaarheid van een degelijk relatiebemiddelings- bureau en maken daarnaast opti- maal gebruik van de beschikbare digitale mogelijkheden. We bewan- delen dan ook twee wegen. Ener- zijds ga ik op basis van het persoonlijke profiel en de wensen ten aanzien van een relatie actief op zoek naar een partner die in mijn visie goed bij hen past.

Door erva- ring ontwikkel je hier een goede in- tuïtie voor als consulent. Anderzijds kunnen klanten zelf het papieren of digitale partnerboek doorkijken en contacten leggen.

Mensen kunnen daarnaast altijd bij me terecht als ze vragen hebben, daarvoor heb ik wekelijks een tele- fonisch spreekuur.

Als klant gaat u voor de duur van een jaar een begeleidingstraject in. Ik benadruk altijd dat het echt een gezamenlijke zoek- tocht is die we aangaan. Dit alles om ons doel te bereiken; een seri- euze relatie. Neem ook eens een kijkje op www. Wil jij in de buitenlucht werken voor een snel groeiend ho- veniersbedrijf?

Het Bossche hoveniersbedrijf Gras en Groen groeit. Om te kunnen blijven groeien, is Gras en Groen hard op zoek naar nieuwe medewerkers. Het hebben van groene vingers is meegenomen, maar dankzij de goede begeleiding van het huidige personeel is dit zeker geen vereiste.

Wat zoekt Gras en Groen dan wel? Mede-eigenaar Mart van den Bersselaar vertelt iets meer over de functie-eisen: Heb je dit diploma echter niet, maar beschik je wel over de nodige affiniteit en enige ervaring met tuinwerkzaamheden, dan kun je gewoon solliciteren.

Laat zien dat je graag wil werken. Dat is voor ons belang- rijk. Want dat is de cultuur die past bij Gras en Groen. Nu het voorjaar er aan zit te komen, heeft Gras en Groen verschillende openstaande vacatures. Een- maal binnen zijn er doorgroeimoge- lijkheden naar verschillende functies. Naast alle gangbare werk- zaamheden die in een tuin plaats- vinden, kan Gras en Groen met recht een specialist worden genoemd op het gebied van graszoden, kunstgras en schuttingen. Orders worden afgesloten en uitgevoerd overeenkomstig onze algemene voorwaarden, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

Graag doorgeven via www. Dat zal u stabieler maken, waardoor u overtuigender over zult komen. Vooral bij mensen die ten onrechte menen dat ze altijd gelijk hebben. Stier 21 april - 20 mei Geven en nemen, daar draait het om als u echt harmonie wil. Dat betekent ook verplichtin- gen. Ook als u daar geen zin in heeft. Bedenk dat die ander vaak ook rekening met u houdt.

Tweelingen 21 mei - 20 juni Laat u niet aanpraten dat u manipulatief bent. Mensen die dat van een ander zeggen probe- ren vaak zichzelf vrij te pleiten.

Openlijk uitko- men voor je eigen mening is iets heel anders. Kreeft 21 juni - 22 juli Vrijuit kunnen genieten is echt geen zonde. Ook niet als an- deren het even minder hebben als u. Toon natuurlijk wel begrip maar bedenk dat uw stralende humeur een ander ook kan helpen opvro- lijken.

Leeuw 23 juli - 22 aug. Uw kansen zijn zich aan het keren. Dat werd ook wel tijd want u begon de moed te verlie- zen. Gelukkig komt de oplossing net op tijd. Vier uw verbeterende vooruitzichten met wie u dierbaar is! Op- pervlakkige mensen lijken wel ge- makkelijk in het leven te staan maar iedereen krijgt af en toe moeilijke zaken voor zijn kiezen. Dan kom je er met oppervlakkig- heid echt niet. Het is echt niet vreemd dat u even de weg kwijt bent door een nare gebeurtenis. Wie dat niet snapt heeft gebrek aan inlevings- vermogen.

Laat hem of haar links liggen en sta open voor begripvol- ler mensen. Beweeg mee met veran- deringen. Tegen sommige krach- ten is het moeilijk opboksen. Probeer dat dan ook maar niet. Vergeet bovendien niet op zoek te gaan naar andere en nieuwe ma- nieren om succes te verkrijgen.

U heeft nog wel eens de neiging overhaaste beslissingen te nemen. Soms is terughoudenheid een beter plan. Vooral als bepaalde mensen hopen dat u fouten maakt.

Gun ze die lol niet en wacht af. Laat niet oplosbare zaken even los. Soms helpt de tijd een handje en u kunt wel wat lucht ge- bruiken. Pak die uitgestoken hand vooral aan. Het is geen schande om andere mensen nodig te heb- ben. Reken af met gewoontes die u steeds opnieuw in dezelfde valkuil doen belanden. Verzin een passende beloning voor als u het volhoudt! Doe vooral één stap te- gelijk.

Denk maar aan Keulen en Aken Is dat dan geen reden voor een feestje met alle mensen die u door dik en dun hebben gesteund? Wees eens roy- aal en maak er iets leuks van. Wekelijks wordt Hart voor Muziek bekeken door honderdduizenden Braban- ders en daarnaast nog eens door talloze kijkers buiten de provincie en via het internet.

Geen wonder ook, want nagenoeg alle Neder- landstalige artiesten hebben de af- gelopen jaren de weg gevonden naar dit programma dat elke zater- dag op het hele uur te zien is bij Omroep Brabant. Op zondagmid- dag 24 januari verhuist de Hart voor Muziek-karavaan naar de Dorsvlegel, aan de Brugstraat 43 in Vinkel. De presentatie is in de vertrouwde handen van Ferry de Lits.

Kaarten voor deze middag zijn via internet verkrijgbaar bij Ticketpoint. De kos- ten bedragen 10 euro. Kinderen tot en met 12 jaar: Het repertoire varieert van pop en rock, een vleugje klassiek tot musical- nummers. Om de balans binnen het koor te versterken, is men dringend op zoek naar een aantal enthousiaste tenoren en bassen. Heb je al ervaring en zoek je een nieuwe uitdaging? Of is zingen jouw grote hobby, maar heb je nog nooit in een koor gezongen en wil je leren samen zingen en perfor- men?

Dan is Voluum op zoek naar jou! Kijk voor meer informatie op www. Ben je enthousiast geworden en durf je de uitdaging aan, stuur dan een mail naar aanmeldingenvoluum koorvoluum.

De meeste cursussen duren 10 weken een halve avond les per week. In deze 10 weken leer je heel veel over één bepaald onderwerp. Het aanbod korte cursussen bestaat o.

Die garantie krijg je. Kijk dan op www. NL Klaar voor de nieuwe start? Gellak Wil je minder last van stress en angst, een betere balans of positiever zijn?

Alle info vind je op www. Begonnen als nagelsalon is de zaak van Natascha Be- ringen uitgegroeid tot een plek waar al- les op het gebied van nagels te vinden èn te doen is. Te vaak zie ik mensen met ondeskundig gezette kunstnagels. Helemaal nergens voor nodig. Zowel voor beginners als gevorderden. Bossche Omroep u 17 januari u pagina 26 www. Welkom 1e Bossche Baby in ! Ook op zoek naar kinderopvang? Houtplein 35, Vlijmen Vliedberg info top1toysvdven.

Lieve Noor, Al die aandacht en ogen op jou gericht, terwijl je er zelf nog geen besef van hebt. Toch is het wel erg fi jn om al heerlijk in de watten te worden gelegd. Dat vinden de adverteerders hieronder ook en daarom geven zij jou cadeautjes.

De adverteerders en het team van de Bossche Omroep wensen je alle geluk en veel liefde toe. Eerste Bossche Baby Een mooiere start kan je niet hebben. Een nieuw gezinslid verwelkomen Een aandeel in elkaar www. Neem contact met ons op, wij informeren u graag. Sportlaan 16, CR Rosmalen www. Hang de vlag uit! Omlijst je raamkozijn met rood-wit-geel en hang alle leuke kik- kers erbij. Alle beetjes extra helpen om de stad het ware carnavalsge- voel te geven. De Veurgevelcommis- sie start zaterdag 23 januari een promotieactie in de Bossche bin- nenstad om Oeteldonkers warm te maken en te stimuleren mee te doen aan de Veurgevelversierwedstrijd.

Deelnemen kan in vier categorieën. Aanmelden kan tot en met woens- dag 3 februari. De Veurgevelversierwedstrijd staat tijdens carnaval voor de der- tigste keer op het programma en kent vier categorieën. Moerasgebieden zijn de wij- ken en straten van Oeteldonk die buiten de stadsmuren en postcode- gebied liggen: Insteek Tijdens de promotietour van de Veurgevelversierwedstrijd zullen zaterdag 23 januari een aantal pan- den in de binnenstad worden ver- sierd met het oog op het Oeteldonkse carnaval.

Wij zien dat de animo om die bui- tenversiering aan te brengen de laatste jaren wat minder is. Dat vin- den wij erg jammer omdat wij vin- den dat dit er echt bij hoort. Vandaar dat wij iedereen oproepen om mee te doen.

Laat u - en uw buren - niet afschrikken, want de versie- ringen hoeven zeker niet overwel- digend te zijn. De stad - en daarmee de Zjurie - fleurt al helemaal op van originaliteit en actualiteit. Dit kan op uitbundig maar zeker ook op be- scheiden niveau.

Uw versiering dient op donderdag 4 februari aan- staande gereed te zijn zodat een deskundige Zjurie in het diepste ge- heim de gevels en etalages kan be- oordelen. Burgervaojer Peer vaan den Muggenheuvel komt de prijzen op zaterdag 6 februari persoonlijk op locatie uitreiken. Dit is mogelijk tot en met woensdag 3 februari en kan uit- sluitend per mail via veurge- vel oeteldonk. Voor alle andere categorieën is inschrijven een pre maar niet noodzakelijk.

De Veurgevelversierwedstrijd staat tijdens carnaval voor de dertigste keer op het programma Foto: Oeteldonksche Club van Oetelpedia Hendrien, de huishoudster van Peer van den Muggenheuvel, mag dit jaar voor de elfde maal van het Oeteldonkse carnaval genieten. Hendrien zorgt voor het stoppen van de sokken van De Peer, het schillen van de aardap- pels en het voederen van de kippen. Sinds is bepaald dat Hendrien op carnavalszondag in schrikkeljaren de burgervaojer mag vergezellen en carnaval mag vieren.

Vanaf dat jaar was het Wim Kersten die deze rol ver- tolkte. In nam Cees Slegers het over en in trad Huub van Mac- kelenbergh als Hendrien voor het eerst in het openbaar op.

De website biedt een schat aan informatie waar u ant- woord vindt op uw vragen. De Blos- sie, een Bossche glossy, komt uit de koker van de Unieke Mèskes, een clubje van zeven vriendinnen. Het clubje is ontstaan uit gezelligheid en om als groep carnaval te vieren.

Voor komend jaar overwegen de Unieke Mès- kes zelfs om een praalwagen te gaan bouwen. Het idee voor de Blossie ontstond op 11 november jongstleden: Bij de feestelijke lancering van de Blossie krijgen de eerste honderd personen een goodie- bag met daarin spullen om de carnaval goed door te komen. Burgervaojer Peer vaan den Muggenheuvel zal het eerste exemplaar in ontvangst nemen.

De Blossie kost twee euro en is te koop bij café De Unie en Primera zuid en oost. De opbrengst gaat naar de stichting Veur Mekaor. Kaartverkoop start aan de kassa van het Theater aan de Parade op dinsdag 19 januari om Omdat het theater om Deze expositie geeft een mooi beeld van de creativiteit van carnavalsvierders in Neder- land en ver daar buiten.

Ook als individueel kunstenaartje kun je meedoen. Alle knutselwerken die worden gemaakt, worden vanaf 29 januari in de etala- ges van de Bossche binnenstad ten- toongesteld, waardoor alle etalages mooi versierd zijn voor de carnaval. Je wordt persoonlijk op de hoogte gesteld vanaf 1 februari.

De winnende tekeningen worden tentoongesteld in de etalage van Jos van Rosmalen, Fonteinstraat 13, Oe- teldonk. Kikvorschenvoorzitter Bertie van den Heuvel prees de twee voor de enorme steun die de fanfare heeft mogen ontvangen.

Bij monde van de voorzitter van de Club van Dassendragers van de Kikvorschen, Roderick van de Mortel, werden bei- den van harte welkom geheten in de Club van Dassendragers. Deelne- men aan deze bijzondere feest- avond kost elf euro inclusief con- sumptie en aandenkens. Kaarten zijn te koop tot en met vrij- dag 22 januari via de website www. Je kunt van Oeteldonkse muziek verzorgd door carnavalsverenigingen genieten en de koetsen bekijken in de koetsenhal. Diverse Oeteldonkse ministeries staan op de informatiemarkt en als je nog geen lid bent van de Oeteldonksche Club kun je dat ter plekke worden.

Op zondag vindt rond Uiteraard kun je in de bouwhal ook een hapje en een drankje nuttigen. De Oeteldonksche Club zorgt ervoor dat het feest der feesten blijft bestaan. Dat doen we door evenementen te organi- seren voor groot en klein, maar dat doen we ook door tradities te bewaren en te bewa- ken.

Dat kunnen we niet zonder uw steun! Word daarom lid van de Oeteldonksche Club van Al voor een klein bedrag per jaar steunt u ons en het feest der feesten. Live clubkes, leuke interviews, informatie en humor. Komt dat horen en zien! Op de dinsdagen 19 en 26 januari worden in stadscafé De Basiliek nog uitzendingen opgenomen.

De opnames starten om Op de donderdagen 21 en 28 januari vindt tussen Alles om oe te gek aan te kleden accessoires, hoeden, tassen, kousen, kleding, pruiken, stoffen etc. Ook voor groepen, verenigingen en horeca de beste prijzen! Tijdens carnaval zijn wij geopend Buffet Restaurant Vught Voor meer info kunt u kijken naar www.

Bel met 48 51 83 Nooit te oud voor vakantie! Geniet van een volledig verzorgde vakantie met zorg. Ook voor u als mantelzorger! Prettig bewegen op muziek, voelen dat je leeft en daar expressie aan geven met elkaar. Elke vrijdagochtend van Kleurlagen transparant over elkaar schilderen tot een intens kleurrijk geheel.

Start 21 of 22 januari. Alle vakken, basis en voortgezet onderwijs. Vrijer op het podium staan? Op maandag, dinsdag of woensdag vanaf Minimum aantal woorden dat berekend wordt is: Als u uw boodschap uiterlijk woensdag vóór Onderwijsboulevard , DN 's-Hertogenbosch Fax: Insturen kan ook via: Als u uw boodschap uiterlijk woensdag voor Voor een keuze uit het gehele aanbod en de openingstijden van praktijk Le Corps Vital, website: Wij wonen in het centrum van Den Bosch, interesse graag een mail oppasgezocht outlook.

Nu in de Zuid- erpassage. Dat kan bij ons in De Bossche Omroep Bel: Sluyter Voor verrassend compleet en betaalbaar schilderwerk gaat u naar een vertrouwd adres, met garantie!! Dakdekkersbedrijf Specialist voor al uw platte daken en sandwich panelen. Tekeningen, vergunningen en gespreide betalingen mogelijk. Bel Service binnen 24 uur. Vakwerk tegen een betaalbare prijs. Ontstoppingen, dakbedekking en zinkwerk.

Cv en sanitair Tel. Ook voor glad pleisterwerk v. Autobedrijf de Bont B. Snoe- ien, onkruid vrijmakenvan uw tuin. Herstellen of vervangen van uw gazon. Renoveren, aanplanten van uw tuin. Ook voor het rooien en snoeien van bomen bent u bij ons aan het goede adres.

Geheel onderhoud van uw tuin het hele jaar rond. Bel u voor n geheel vrijbli- jvende afspraak en ik sta u graag te woord. Mvg Bas Diepstraten of www. Gloednieuw tuinhuis hout in originele verpakking.

Balken 4 stuks 90x45 mm. Koelkasten en diepvriezers v. Energielabels en energiebesparing woning, info ER-design2build. Tel — info pwadministratiesadvies. Ook voor u schoorsteen en dak- lekkage. Laat het optekenen, dan blijft het voor eeuwig leven.

Op zoek naar hoogste reclame-rendement in de regio? Samen bieden we u het beste bereik met de beste verhouding in prijs-kwaliteit van de regio. Neem contact op met onze media-adviseurs 51 16 en wij adviseren u graag bij de samenstelling van uw verspreidingsgebied. Bel voor meer informatie 51 U kunt ook mailen: Gratis eerste gesprek en advies. Ook voor toevoegingen en verwijzingen Juridsch Loket, waartoe u rechtstreeks contact met ons kantoor kunt opnemen. Daarom nu voor de eerste 10 leerlingen twee spetterende pakket-aanbiedingen.

Haal nu of nooit je rijbewijs. Loyale Data Entry Medewerkster, 10 uur per week. Flexibel in te vullen thuis. Bel voor meer info: Neem dan contact met ons op:

erotische massage hotel homo pjes