Echt gratis neuken neuken op de kermis

..

Sex prive rotterdam lekker blond wijf

En voor ik het wist had ik meer gedronken dan ik normaal deed of zou doen. Ik merkte zelfs dat ik een beetje dronken werd. En voor deze ene keer maakte mij het ook niet uit. Jos doet ook waar hij zin in heeft dus doe ik dat ook maar. Ik werd losser en losser. Bijna heel de avond was ik op de dansvloer te vinden. Veelal omringd door jongere mannen.

Ik zag er deze avond ook best weer sexy uit. Had een zwart strak rokje aan, tot net boven de knieën met daarop een leuke rode bloes. Leuke laarsjes met kittige hakjes er onderaan. Mijn bruine halflange haren in een sierlijke staart bijeen gebonden. Ik genoot van de aandacht die ik kreeg. Dit tot tegenstelling van mijn man Jos. Die vond dat maar niks dat ik zoveel aandacht kreeg en hij niet. Maar ik stoorde me daar niet aan.

Wat later op de avond zag ik ineens dat de groep, waar ik bij was, niet meer hier aanwezig was. Het komt wel ooit meer voor dat ze zomaar ineens weggaan en dan iemand, van de groep, vergeten te waarschuwen. Dus restte mij niks anders dan te gaan zoeken. Er zijn nogal wat kroegjes bij ons in het dorp dus zou het zomaar kunnen dat mijn zoektocht lang kon gaan duren.

Lopend naar het volgend café kwam ik langs het kermisplein. Het was er druk en de muziek stond keihard. Ik kon het niet laten om ook niet een keer over de kermis te lopen.

Wilde wel weten wat er allemaal stond. De botsauto's, grijpers, Reuzenrad, de Spin, de draaimolen en zelfs De Rups stond er. En nog veel meer dingen. Voor elk wat wils. Ik stond even stil bij 'De Rups' wat een stukje nostalgie bij me naar boven bracht. Hier bij ons heet deze attractie de Rups. Het zijn een aantal karretjes die aan elkaar vast zitten en die in de rondte draaien.

Maar waar het vooral om draait is de groene kap die na een aantal rondjes draaien over de karretjes heen geschoven wordt. Dat heeft dan ook wel wat weg van een echte rups. Het is dan onder de kap redelijk donker en vanaf de buitenkant is er dus niet te zien wat er onder de kap gebeurt.

Maar geloof mij, menigeen zoentjes worden hier uitgedeeld en ontvangen. Zelfs ik kreeg mijn eerste zoentje onder de groene kap. Terwijl ik nog wat stond te dromen hoorde ik iemand plots mijn naam noemen.

Ik keek om en dacht eerst dat ik het gedroomd had maar toen hoorde ik het nogmaals. Pas toen ik goed keek zag ik wie het was die mijn naam riep. Het bleek mijn zoon Mitchel te zijn. Breed lachend en heftig zwaaiend met zijn handen in de lucht, kwam hij op me af lopen.

Hijgend kwam hij naast me staan en keek me lachend aan. Ik vertelde dat ik de groep was kwijt geraakt en er naar opzoek was. En dat ik bij toeval hier op het kermisplein terecht kwam. Ik zei dat deze kermisattractie de nostalgie in me naar boven bracht. Ik vertelde ook dat ik in deze attractie mijn eerste zoentje had gekregen van zijn vader. Opeens draaide hij zich om en liep weg.

Ik zag hem naar de kassa lopen van de Rups en even later kwam hij triomfantelijk en breed lachend terug met een paar kaartjes in zijn hand.

Het was alsof het kind weer in me naar boven kwam want kreeg er rare rillingen van in mijn onderbuik. Even later zaten we naast elkaar in het wagentje.

Mitchel aan de buitenkant en ik tegen hem aan gedrukt. Het voelde weer als 17 jaar geleden ondanks dat ik hier nu zat met mijn zoon en niet met mijn man. Bij het zitten was mijn rokje een heel stukje omhoog geschoven en waren mijn benen voor een groot deel zichtbaar geworden.

Was wel een beetje sexy zo. Ik zag wel, vanuit mijn ooghoeken, dat Mitchel daar naar keek. Ik schonk daar niet veel aandacht aan. Daar zette de wagentjes zich in beweging, eerst langzaam en steeds sneller. Ik werd steeds dichter tegen Mitchel aangedrukt die nu op zijn beurt zijn arm om me heen had gedaan om me te beschermen.

Na een paar rondjes kwam de kap langzaam in beweging. Lachend keek ik Mitchel aan. Langzaam werd het donkerder onder de groene kap. Ik draaide mijn gezicht naar hem toe en gaf hem pardoes een vluchtig zoentje op de mond. Maar ik wilde me niet laten kennen. En ik had ook het idee dat hij niet zou durven of terug zou trekken als ik aanstalten zou maken.

En omdat we toch niet te zien waren voor de buitenwereld en ik toch al iets meer durfde door de drank die ik op had, boog ik mijn hoofd weer naar hem toe en zoende hem weer op zijn mond. Wat ik niet verwachtte gebeurde toch. Mitchel drukte meteen zijn tong tussen mijn lippen door recht mijn mond in. En voor ik er goed en wel erg in had zat ik hier te tongen met mijn eigen zoon Mitchel. Ondanks dat het vreemd was en het niet hoorde vond ik dat hij lekker kon tongen.

Rare kriebels trokken nu door mijn onderlijf. Ineens voelde ik zijn hand over mijn benen strelen waarbij die steeds verder onder mijn rokje verdween. Wat was hij toch aan het doen? Op het moment dat hij bijna met zijn vingers bij mijn kruisje was duwde ik hem weg. Hij zei niets maar boog weer zijn hoofd en begon me weer te zoenen.

En weer was daar zijn tong die nu wild in mijn mond rondcirkelde en heftig over mijn tong heen draaide. Ik kon er niks aan doen maar ik begon het steeds lekkerder te vinden. Heerlijk om zijn warme tong tegen die van mij te voelen.

Ik gaf me nu helemaal over en kuste hem vurig terug. Nu liet ik hem ook z'n gang gaan toen zijn hand weer op verkenningstocht ging onder mijn rokje. Bijna automatisch spreidde ik mijn benen toen zijn hand over de binnenkant van mijn dijen gleed. Bijna meteen voelde ik hoe zijn vingers over het kruisje van mijn stringetje wreven.

Nooit gedacht dat ik zover zou gaan. Nooit gedacht ook dat ik ooit mijn zoon zou gaan tongen. Mijn schaamlipjes waren gevoelig en het tintelde toen hij over het dunne stof van mijn kruisje wreef. Ik voelde zelfs dat ik nat werd.

Jeetje, wat deed hij dit lekker zeg. Langzaam die draaiende bewegingen met zijn vingers over het, inmiddels nat geworden, kruisje van mijn zwarte string. En intussen tongden we elkaar innig en vurig. Helaas, voor ons, ging de kap weer langzaam omhoog en moesten we stoppen voordat we gezien werden.

Stel je voor dat iemand uit ons dorp zou zien dat ik aan het vrijen was met mijn eigen zoon. En dat we innig aan het tongen waren. Toen de wagentjes stopten wilde ik uitstappen maar Mitchel hield me tegen.

Had hij dit gedaan met voorbedachte rade? Had hij al de intentie om met zijn moeder onder de kap te gaan tongen en om haar te strelen onder haar rokje? Ik wist dat ik nu uit moest stappen en het hele voorval vergeten. Ik moest nu eigenlijk die stap zetten.

Maar om de één of andere manier ging ik toch weer op z'n aanbod in en bleef ik zitten waar ik nu zat. Hij had me heet en geil gemaakt en ik wilde nu weten hoever hij durfde te gaan. Ik kon ook bijna niet wachten tot de wagentjes weer gingen rollen. Het leek een eeuwigheid te duren voordat die kap weer omhoog kwam. Maar amper was die over ons heen of we begonnen elkaar weer wild te tongen. En toen zijn hand weer onder mijn rokje verdween bood ik ook helemaal geen weerstand meer.

Nu trok hij het stof opzij en liet een vinger tussen mijn kutlipjes doorglibberen. Er ging een lichte schok door me heen toen hij met een vinger mijn klitje aanraakte. Het werd draaierig in mijn hoofd en mijn kutje werd alsmaar natter. Even duwde hij een vinger in mijn hete grotje om er weer meteen uit te trekken.

Hij bracht diezelfde vinger naar zijn mond en ik zag, in het schemer, hoe hij mijn geil van zijn vinger likte. Nogmaals herhaalde hij dit maar stak nu vervolgens de vinger richting mijn mond. Ik ben niet vies van mijn eigen geil dus dat liet ik hem ook merken door gulzig de vinger schoon te likken.

Alsof hij wist dat ik daar alleen maar geiler door werd. Weer streelde hij het gevoelige knopje tussen mijn schaamlipjes en het voelde alsof er een elektrische schok door me heen ging. Ik hijgde en kreunde zacht, bang dat iemand me zou horen. Hoewel mijn gehijg en gekreun volledig overstemd werd door de harde muziek uit de diverse speakers op het terrein. Ik was zo geil en zo heet dat ik niet veel nodig had om klaar te komen. En toen hij nogmaals mijn knopje beroerde was het zover.

Wild schokkend en kreunend kreeg ik een orgasme. Ik had me klaar laten vingeren door mijn eigen zoon. Maar ik moest toegeven dat ik het lekker vond. Het bracht een speciaal gevoel in me naar boven. Nadat ik weer wat was bijgekomen ging ook de kap weer langzaam omhoog. Ik had het warm en wist even niet hoe ik me moest houden of gedragen. Ik had het idee dat iedereen had gezien wat mijn zoon bij me gedaan had.

Maar dat was natuurlijk niet zo, het had niemand gezien of gehoord. Ik keek naar Mitchel die glimlachend naar me keek. Ik smolt bijna door het zien van die blik in zijn ogen. Hij straalde liefde uit. En hij had die blik in zijn ogen waarmee hij leek te willen zeggen dat hij me zou beschermen en voor me zou zorgen.

Ik wist wel dat ik een knappe zoon had maar zo had ik dit nog nooit bekeken. Zijn donkerblonde haren blonken in het licht van de vele lampjes hier aanwezig. En ik zag een twinkeling in zijn grijze ogen. Op de één of andere manier bleek hij toch best wel geschrokken te zijn over wat hij zojuist bij me had gedaan. Maar toch liet hij zich niet uit het veld slaan. Hij pakte ineens mijn hand vast en trok me mee. Ik vroeg niks en volgde hem gestaag. Voor ik het wist waren we het parkeerterrein opgelopen.

Dit riep weer wat herinneringen bij me naar boven, want hier op deze parking werd ik geneukt door Jos zo'n 17 jaar geleden en raakte ik in verwachting van Mitchel. Wat was Mitchel nu van plan? Hij trok me mee naar een donker plekje tussen wat geparkeerde auto's in. Het werd steeds spannender wat er ging gebeuren. Toen hij stopte ging hij recht voor me staan en pakte me stevig vast. Hij drukte me dicht tegen zich aan. Zijn handen gleden naar mijn rug en toen naar mijn billen.

Onze monden vonden elkaar weer en daar stonden we weer te tongen met elkaar. Lange hete tongzoenen volgende elkaar in rap tempo op. Ik liet alles over me heen komen en ik genoot met volle teugen. Want ondanks dat dit niet hoorde en dat ik dit eigenlijk een halt moest toeroepen, vond ik het toch lekker wat hier gebeurde.

Het voelde zo vertrouwd. Het leek zelfs een soort van Deja-Vu wat ik hier beleefde. Alleen was het nu niet Jos die bij me was, maar onze zoon Mitchel. Toen schoof hij mijn rokje omhoog en voelde ik zijn handen over mijn, deels, blote billen glijden.

Zacht begon hij er in te kneden. Nu gaf hij me zoentjes in mijn nek en hals die me uiteindelijk nog geiler maakten. Was het de drank die maakte dat ik dit toeliet? Of was het misschien de pure geiligheid die zich van mij meester maakte? Daar haakte Mitchel zijn vingers onder de zijkanten van mijn zwarte string en trok die langzaam omlaag.

Met een brok in mijn keel liet ik hem z'n gang gaan. Steeds verder trok hij het minuscule stof naar beneden tot op mijn enkels. Daar stond ik met mijn string tot op mijn enkels in mijn blote kutje, tussen 2 geparkeerde auto's in. Ontzettend geil en gewaagd. Mitchel stond achter me en stak nu zijn hand via de voorkant tussen mijn benen. Ik voelde zijn vingers nu door het dunne streepje schaamhaar woelen, dat op mijn venusheuveltje groeide.

Hier kon ik ook geen weerstand meer aan bieden, dit was gewoonweg te lekker. Heel geraffineerd gleed een vinger tussen mijn kutlipjes door en ik voelde dat ik behoorlijk nat was geworden. Heel even raakte hij weer mijn gevoelig klitje aan waarop er een geile rilling door mijn lijf trok. Mijn zoon bleek behoorlijk goed te weten hou hij een vrouw moest opgeilen.

Althans bij mij lukte het aardig. Toen ik bijna weer aan een hoogtepunt zat hield Mitchel op. Juist toen ik om wilde kijken wat er loos was duwde hij me voorover. Ik leunde nu voorover gebogen tegen een geparkeerde auto aan en voor ik er goed en wel erg in had voelde ik een warm en hard 'ding' tussen mijn billen doorglijden en tegen mijn kutlipjes aangedrukt worden. Iets verder naar beneden kijkend zag ik dat Mitchel zijn jeans en short ook tot op de enkels had laten zakken.

Betekende dit soms dat hij me wilde gaan neuken? Wilde mijn eigen zoon mij neuken hier op het parkeerterrein? De zenuwen en adrenaline gierden nu door mijn lichaam. Dit kon toch niet? Mocht ik dit laten gebeuren? Maar voordat ik iets kon doen, of wilde doen, voelde ik hoe zijn pik tussen mijn gevoelige kutlipjes door gleed recht mijn snikhete grotje in. Ja, hij ging me inderdaad neuken met die harde staaf van hem. Ik slaakte een kreetje toen ik zijn pik helemaal in me voelde.

Wat een fantastisch lekker gevoel was dit. Met zijn handen mijn heupen omklemd begon hij z'n pik in een lekker tempo op en neer te stoten, telkens diep in mijn hete sneetje. Dit leek echt op een kopie van 17 jaar geleden toen ik hier, op bijna de zelfde plaats, geneukt werd door zijn vader. De soppende geluiden die mijn kutje maakte deden me geiler en geiler worden.

Het maakte mij op dit moment geen bal meer uit dat ik me liet neuken door mijn eigen zoon. Ik wilde alleen nog maar genieten van die keiharde pik die op en neer gleed diep mijn hete kutje in. Mijn god wat was dit geil zeg. Wie had dit ooit kunnen denken?

Maar dat het lekker is dat stond vast. Ik kneep met mijn kutje zodat ook hij optimaal genoot. Ik kreunde en hijgde hard, maar gelukkig werd ook hier alles nog redelijk overstemd door de harde muziek op het plein.

Opeens kreeg ik het warm en koud tegelijk. Rillingen en geile scheuten trokken door mijn lichaam. Ik leek zelfs de controle over mijn lichaam even te verliezen. Met veel gekreun kwam ik klaar.

Jeetje, wat was dit lekker zeg. Alles trilde en schokte en ik kon maar amper op mijn benen blijven staan. Deze neukbeurt was nog lekkerder dan die van 17 jaar geleden met zijn vader. Nog eenmaal stootte hij diep in me en toen voelde ik hoe hij zijn pik in me leeg spoot.

Warme dikke stralen sperma spoot hij nu diep in mijn snikhete kutje. Mijn zoon kwam in mij klaar, het was zijn sperma dat ik nu diep in me voelde stromen. Ik stond echt te trillen op mijn benen zo genoot ik hier van en zo geil was dit. Weer kneep ik met mijn kutje om hem helemaal leeg te 'zuigen'.

Uitgeput hing Mitchel nog half over me heen. Zou hij beseffen wat hij nu had gedaan? Hij had zo diep in me gespoten dat toen hij z'n pik weer uit me trok er amper zaad mee naar buiten stroomde. Met een tissue depte ik mijn kutje droog en trok daarna mijn string weer omhoog en mijn rokje omlaag. Ik draaide me om en keek Mitchel aan met pretoogjes.

En hij keek me ook zeer triomfantelijk aan. Diep in mijn hart was ik blij dat ik dit had toe gelaten want dit was gewoon heel lekker en geil.

Ik gaf hem speels een tikje op z'n neus en zei. Zou hij bij zichzelf misschien gedacht hebben, wat papa kon 17 jaar geleden dat kan ik ook? We omhelsden elkaar en begonnen elkaar weer innig te zoenen. We waren net op tijd klaar, zo bleek, want de eigenaar van de auto, waar ik zojuist tegen aan leunde toen Mitchel me aan het neuken was, die bleek naar z'n auto opzoek te zijn.

Een minuutje eerder hier en hij had gezien hoe ik genomen werd voorover geleund tegen zijn auto. Het enige wat hij nog had gezien was dat Mitchel en ik hadden staan zoenen. Lachend en hand in hand verlieten we het parkeerterrein. Allebei weer een ervaring rijker. Want een ervaring dat was het zeker. Nooit hebben geweten dat je laten neuken door je eigen zoon zo lekker kon zijn.

Hoe het verder zou gaan tussen ons wist ik nog niet. Misschien was het iets eenmalig? Of zou er nog een vervolg aan zitten? Ik zou het wel afwachten. En ook al was er wat drank in het spel en durfde ik daardoor meer dan anders, ik had enorm genoten en dat konden ze me niet meer afnemen.

Ik nam afscheid van Mitchel die weer opzoek ging naar zijn vrienden. Ik had geen zin meer om mijn groep nog te gaan zoeken dus ging ik huiswaarts. Onderweg alleen nog maar denkend wat er zojuist was gebeurt. Ook de vragen of ik er wel goed aan gedaan had om dit toe te laten en ook wat er straks ging gebeuren. En wat er in de toekomst zou gaan gebeuren. Maar het was nou eenmaal gebeurd en niet meer terug te draaien. Maar hoe dan ook, ik had er van genoten, het was spannend en ontzettend geil geweest.

Ik voelde me dan ook heel goed en lekker, alsof het heel gewoon was wat er zojuist was gebeurd. Thuis kleedde ik me uit en ging lekker onder de douche. Ik realiseerde me wel dat ik eigenlijk niet eens dronken was toen ik me door Mitchel liet neuken.

Misschien dat het daarom zo fijn en ook apart voelde. Maar ook dat vertrouwde was er. Diep in mijn hart hoopte ik dat er een vervolg aan vast zou zitten. Maar had Mitchel dit niet gedaan met een slokje teveel op? Besefte hij wel goed dat hij z'n eigen moeder had geneukt? Was dit echt met voorbedachte rade gebeurt?

Na de douche trok ik een mouwloos wit hemdje aan met daarbij een kort pyjamabroekje, een soort van short. Een roze met witte bloemetjes. Geen beha en geen slipje eronder, wat ik normaal ook niet deed.

Ik kroop maar snel in bed nog even na peinzend over alles tot ik in slaap viel. Ergens in de nacht hoorde ik Jos nog wel thuis komen maar daar schonk ik geen aandacht aan. Hij had vast wel verwacht dat ik thuis zou zijn. Hij stonk naar alcohol en zweet, en zo kroop hij naast me. Toch viel ik weer in slaap. De geweldige neukpartij met Mitchel had me slaperig gemaakt.

De volgende ochtend werd ik wakker om een uurtje of Jos was er al uit. Die doet meestal voetbal opnemen en dat kijkt hij dan 's morgens vroeg als iedereen nog slaapt. Dus ook deze morgen. Ik lag wat rusteloos te draaien in mijn bed. Mijn gedachten waren steeds bij gisterenavond op de parking. Wat had Mitchel me toch lekker diep geneukt en wat had ik genoten.

Het was ook een beetje dagdromen wat ik nu deed. En daarom had ik niet eens in de gaten dat mijn slaapkamerdeur open ging. Ik schrok ervan toen ik Mitchel ineens zag staan. Of droomde ik dit? Ik kwam snel achter de realiteit toen Mitchel bij me op bed stapte en naast me kwam zitten. Hij had een t-shirt aan een een boxershort.

Glimlachend keken we elkaar aan. Hij ging op z'n zij liggen en bleef me aankijken. Hij stak z'n hand uit en streelde over mijn blote arm. Het was rond twaalf uur en ik wilde nog niet weg. Net dat ik erover dacht voelde ik een hand op mijn schouder.

Ben je alleen vroeg ze? Ja ik wel, jij ook. Ja, Janet is naar huis toe. Zal ik jou naar huis brengen, je hebt teveel gedronken. Ga jij dan ook naar huis, moet je naar je man? Nee die is er niet. Dan breng ik jou naar huis. Is goed en we liepen de kroeg uit en ze gaf mij een arm omdat ze wel zag dat ik niet zo stevig op mijn benen stond. We liepen een paar straten verder en ze sloeg af en nam mij mee. Wil je nog ruiken aan mijn lijf.

Maar ook wel meer hoor. Ga jij mij weer eens aftrekken? Als je heel lief bent, ruik jij mij eerst maar eens. We liepen naar binnen en ze zette mij op de bank. Ze deed meteen haar bloes open en drukte haar grote tieten in mijn gezicht. Nou ruik maar, en met mijn neus tussen haar borsten nam ik haar geur op. Terwijl ik zo rook liet ze haar rok ook zakken. Ze drukte mijn neus naar onderen en zei, moet je hier ruiken, hier ruikt het zo lekker en met mijn gezicht op haar spleet, ruik maar es.

Ik hoorde haar hijgen en ze zei, zal ik jouw weer eens aftrekken. Ik vond het best. Ja graag, mag ik aan je kut voelen. Haar slip schoof ze uit en ze legde mij languit op de bank en trok mijn broek uit. Oh jongen, ik wil je neuken, ik ben zo geil. Ik denk steeds aan die keer dat ik je afrukte. Ze pakte mijn lul die allang stijf stond en speelde ermee.

Kom ik wil je pik voelen. We hebben alle tijd. Lik eens aan mijn kutje, of kan je dat nog niet. Ik haalde mijn tong erlangs en ze sidderde. Kom we gaan naar boven. We renden de trap op en in mijn blote lijf dook ik op het grote bed. Ze sprong me na en we rolden over elkaar heen. We probeerde bij elkaar om bij onze dingen te pakken.

Ze gooide mij op mijn rug en sprong op mij. Met haar hand zocht ze mijn pik en in een stoot drukte ze hem naar binnen. Oh man wat lekker. Kom neuk me maar. Dat wilde je toch steeds, nu kan het. We ramden allebei en het geil spatte in het rond. Het is nu echt kermis, zei Mieke. Laat je ballen maar voelen tegen mijn kont aan.

Schiet je buks maar leeg in mijn roos. Maar door de drank kon ik niet goed klaarkomen. Sorry Mieke, joh geeft niks, juist lekker zo lang. Hou het maar op hoor. Ga maar lekker door. Dit poesje barst van de honger, vers zaad wil ze. We neukten en het zweet liep van ons af en mijn orgasme wilde niet komen. Mieke ging maar door en mijn pik was zeker knal rood van het beuken wat ze deed.

Het geil liep over mijn buik tussen mijn benen...
Je lul aftrekken gratis aftrek films

  • 520
  • Echt gratis neuken neuken op de kermis
  • DOMINANT GEZOCHT SEX MASSAGE LEEUWARDEN
  • 938
  • Echt gratis neuken neuken op de kermis

Seks lesbis keihard anaal